miercuri, 7 mai 2008

Angela Similea si slagarele anilor 70 oferite de Felicia

Revista Felicia ofera cititoarelor sale impreuna cu editia din 8 mai un nou cadou special: 21 dintre cele frumoase cântece ale doamnei slagarului românesc, Angela Similea, reunite in albumul Anii 70. In acest prim volum se regaseste Un albastru infinit, melodie cu care cântareata a câstigat Festivalul Mamaia in 1977, alaturi de alte cântece la fel de memorabile: Marea cânta, De n-ai fi tu, Când baietii ne privesc, De veghe la portile iubirii, Inscriptie pe un tablou

De-a lungul timpului, Angela Similea a lansat numeroase albume, toate de un succes rasunator, din care amintim, selectiv, discuri precum: Un albastru infinit (1978),  Nufarul alb (1983), Traiesc (1985), Balada iubi¬rilor deschise (1986), Nu-mi lua iubirea (1987), De dragul tau (1989), Mari succese (1991), Imi amintesti de mine (1994), Colinde si cântece de Craciun (2001) sau Nostalgie (2004).

Pretul albumului Anii 70 este de 6 lei numai impreuna cu revista Felicia – editia din 8 mai.

Mai multe informatii pe revista felicia .ro

3 comentarii:

Carpet Design spunea...

Pe la inceputul anilor 80 auzeam des un refren care acum a disparut complet: " Daca-n fiecare zi/ Am primi in dar o floare..." Caut melodia cu pricina de zeci de ani dar fara succes!!! Mii de multumiri anticipate daca ma poate ajuta cineva cu acel refren superb (dogmatic72@yahoo.com)

Carpet Design spunea...

Am primit melodia " Daca-n fiecare..." Multumesc tuturor celor care mi-au trimis aceasta piesa. O voi trimite si altora la randul meu.

Iustine spunea...

Am fost la concertul sustinut de doamna Angela Similea si de Ovidiu Komorniyk la Bucuresti, in data de 30 mai. A fost un vis cu adevarat, nu imi venea sa cred ca sunt acolo,atat de mult imi dorisem sa vina ziua concertului, eram atat de emotionata, incat nici nu mai stiam daca respir sau clipesc.
Sunt de-a dreptul incantata, pentru ca, in sfarsit, am gasit un site, prin intermediul caruia sa impartasesc iubirea pe care, o port acestei doamne, mame, femeie, artiste, zane, e infinita iubirea mea asemeni albastrului.... Va asteptam, cu drag din nou pe scena, si speram ca numai de dragul nostru veti veni. Ziua de 30 mai 2008, o zi de neuitat pe care Dumnezeu, nu intamplator, mi-a daruit-o. Cu drag, Iustine

Trimiteți un comentariu

Lasa-ti impresiile aici

Introdu adresa ta de email aici, si vei primi ultimile noutati:

Delivered by FeedBurner