duminică, 11 mai 2008

Angela, te asteptam la Iasi

poza 002

Vineri, 9 Mai 2008, am fost la Iasi pentru a-mi cumpara bilet la concert; am vazut multe afise care decorau peretii cladirilor. La casa de bilete am ramas surprins, cand am descoperit ca trei sferturi din bilete erau vandute, si asta cu o saptamana inaintea concertului multasteptat. Intr-un final am obtinut un loc pe randul patru. Ca surpriza sa fie si mai placuta, m-am ales si cu opt afise cadou din partea doamnei de la casa de bilete. Abia astept concertul de vineri seara. Sper sa raman placut impresionat de prestatia Angelei.

Astept impresiile voastre despre concertul sustinut de Angela Similea.

4 comentarii:

ingo spunea...

Angela te asteptam cu mult drag la Oradea

ToTo_09 spunea...

Cand va fi albumul disponibil in magazine? Si va rog sa nu ocoliti Buzaul

yo spunea...

As avea o rugaminte:stiu ca azi vor concerta in orasul tau Angela Similea si Ovidiu Komornik si as vrea sa postezi pe acest site poze,video, impresii de la concert pentru ca din pacate in orasul meu nu vor veni.Iti multumesc anticipat!

ToTo_09 spunea...

Am o rugaminte pt cei care au fost la spectacole si au cumparat albumul "De dragul tau":va rog frumos sa-mi dati si mie melodiile.In orasul meu nu vor veni si albumul va fi lansat abia in vara.Si nu mai am rabdare!Multumesc anticipat!(id de mess:lavinia2rac)

Trimiteți un comentariu

Lasa-ti impresiile aici

Introdu adresa ta de email aici, si vei primi ultimile noutati:

Delivered by FeedBurner