duminică, 17 august 2008

Cerbul de Aur 2008

 

  Televiziunea Română este în toiul pregătirilor pentru spectacolul extraordinar din prima seară de la Cerbul de Aur 2008, care va aduce pe scena de la Braşov unii dintre cei mai importanţi artişti ai României. Miercuri, 3 septembrie, în prima zi a festivalului, TVR a pregătit un regal muzical, care va oferi publicului cele mai îndrăgite piese pe care le-am auzit la Braşov de-a lungul timpului. Scena festivalului îi va găzdui pe Iris şi Direcţia 5, care vor interpreta 20 de şlagăre împreună cu Angela Similea, Aura Urziceanu, Doru Tufiş, Paula Seling, Gabriel Cotabiţă, Nicola, Laurenţiu Cazan, Monica Anghel, Luminiţa Anghel, Mircea Baniciu, Marcel Pavel şi Nico.

În premieră, artiştii vor interpreta cântece care au făcut istorie în muzica românească de-a lungul timpului, reorchestrate într-o manieră originală de Iris şi Direcţia 5: „Deschideţi poarta soarelui", „La fereastra ta", „Noapte albastră", „Un actor grăbit", „Say something", „Strada ta", „Spune-mi", „Şi ce dacă", „Să mori de dragoste rănită",Dor de viaţă", „Nataşa", „Let me try", „Pisica neagră", „Copacul", „Îţi mulţumesc", „Iubirea cere pace planetară".

Organizatorii au pregătit un moment excepţional, în care vocea lui Aurelian Andreescu se va auzi din nou pe scena de la Braşov, acompaniat de legendarul grup Iris. Publicul va asculta una dintre cele mai îndrăgite piese ale regretatului artist, „Oameni". Vocea lui Aurelian Andreescu, readusă la viaţă de arhiva de aur a TVR, va fi susţinută de toţi ceilalţi interpreţi de pe scenă.

Festivalul Cerbul de Aur 2008 are loc în perioada 3-8 septembrie, la Braşov. Anul acesta evenimentul se află la 16-a ediţie şi aniversează 40 de ani de la debutul său.

 Sursa

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Lasa-ti impresiile aici

Introdu adresa ta de email aici, si vei primi ultimile noutati:

Delivered by FeedBurner