joi, 16 octombrie 2008

Angela Similea nu vrea sa se implice in campania sotului

Membrii de partid i-au sugerat lui Victor Surdu sa ceara ajutorul sotiei sale, Angela Similea, pentru a castiga alegerile.

Liderii PSD Neamt i-au recomandat candidatului Victor Surdu sa foloseasca in campanie artileria grea, inclusiv imaginea sotiei sale, cunoscuta cantareata de muzica usoara Angela Similea. Surdu a fost nominalizat sa candideze in Colegiul 6 din judetul Neamt pentru Camera Deputatilor, dupa ce Liviu Harbuz s-a retras din cursa din motive medicale. Imediat dupa lansarea oficiala, care a avut loc duminica, Victor Surdu s-a intalnit cu stafful social-democratilor nemteni. Cum concurenta in colegiul respectiv este una destul de puternica, un senator liberal si un primar democrat-liberal, lui Victor Surdu i s-a sugerat ca ar fi bine sa foloseasca artileria grea pentru a avea sorti de izbanda.
Mai in gluma, mai in serios, candidatului i s-a sugerat sa o aduca pe cantareata Angela Similea sa cante pentru electorat. Prin raspunsul dat, Victor Surdu a lasat sa se inteleaga ca Angela Similea nu agreeaza astfel de spectacole, insa va incerca sa o convinga sa faca acest lucru pentru el.

(D.M.)

 

Sursa Cancan

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Lasa-ti impresiile aici

Introdu adresa ta de email aici, si vei primi ultimile noutati:

Delivered by FeedBurner