duminică, 12 aprilie 2009

Angela Similea si Ovidiu Komornik – spectacol la Brasov

 Angela Similea Spectacol umanitar 6Angela Similea Spectacol umanitar 2Angela Similea Spectacol umanitar 5Angela Similea Spectacol umanitar 1Angela Similea Spectacol umanitar 16 Angela Similea Spectacol umanitar 14Angela Similea Spectacol umanitar 13Angela Similea Spectacol umanitar 9

7 comentarii:

Liliana spunea...

Eu din pacate nu am putut merge la Brasov!Aceste poze sint minunate!Angela si Ovidiu cred ca au facut un concert extraordinar! Sint convinsa!Felicitari Angela! Felicitari Ovidiu!

Anonim spunea...

nu stiti ce este cu doamna angela de nu mai apare la tv?

Cipriana spunea...

Nu este nimic cu Angela. Lipsa de ocazii poate sa fie un motiv. Urmatoarea aparitie este pe National TV, luni, a doua zi de Paste, alaturi de Ovidiu, la ora 13:30. Enjoy!

Cipriana spunea...

Rectific. Ei doi vor fi in prima zi de Paste. Si ii multumesc fanei lui Ovidiu, Nicole, pentru corectare! :)

Liliana spunea...

Mersi Cipriana pentru informatie!Era normal ca in sfinta zi de Paste, ingerul sa cinte!!!!Pentru ca stim cu totii ca Angela are glas de inger!

Nicole spunea...

Hello.
Cipriana, cu cea mai mare placere draguta, nu ai de ce sa imi multumesti, ti-am spus ca intotdeauna am apreciat ideea de colaborare.
Cat despre aparitii ale lor la tv, din cate stiu ei sunt doi artisti care nu alearga dupa "publicitate" cum se spune si au spus chiar ei in emisiunea de la radio ca adesea se intampla sa refuze aparitii tv, ma rog au si exemplificat, cei care au ascultat cu siguranta au inteles.
Eu totusi sper ca se va relua turneul. :)

Cipriana spunea...

Mark, am o mare rugaminte la tine, apropo de colaborare, dar fara sa te superi... Te-as ruga sa modifici numele lui Ovidiu, sa pui "Komornyik", stiu ca e mai dificil de retinut, dar stii cum tin eu minte? E un "i" romanesc intre "y" si "k", care sunt litere mai rar intalnite in romana. Sper sa fie o `critica` constructiva si sa nu mi-o iei in nume de rau.Mersi anticipat:)

Trimiteți un comentariu

Lasa-ti impresiile aici

Introdu adresa ta de email aici, si vei primi ultimile noutati:

Delivered by FeedBurner