joi, 28 mai 2009

Angela Similea, operaţie pe corzile vocale?


Binecunoscuta cântăreaţă Angela Similea a fost singura interpretă care a refuzat să cânte în cadrul spectacolului aniversar al compozitorului Jolt Kerestely, organizat la Sala Palatului din Bucureşti, luni seară.

Motivaţiile interpretei ar fi fost de genul că este bolnavă şi nu poate cânta. Interesant este că artista nu ar fi avut nevoie să cânte, ci doar să mimeze odată cu banda, atâta vreme cât şi colegii ei din acelaşi spectacol nu au cântat live. Unii spun că Angela Similea n-a dorit să facă playback şi, cum n-a putut să cânte, se pare din pricina unei operaţii la corzile vocale, a preferat mai bine să nu se prefacă şi să stea îm banca ei. Cert este că artista şi-a întrerupt pauza vocală de după presupusa operaţie şi a ţinut să spună un speech pe scena spectacolului aniversar. (M.M.)

sursa:Atac

9 comentarii:

Cipriana spunea...

Mark, stiu din surse sigure ca informatia e eronata. :) Poate ar fi mai bine sa nu o promovam si noi, angelistii...

Anonim spunea...

Atunci ce probleme are Angela, Cipriana? Daca stii si poti sa ne spui , fireste...Sper ca nu e prea grav! Cumva din cauza asta si-a anulat si turneul din februarie in vestul tarii?

Anonim spunea...

Cipriana pentru anularea unui turneu trebuie sa existe mult mai multe motive, nu neaparat ,,operatia la corzile vocale,,!

Cipriana spunea...

Nu am zis ca de asta s-a anulat turneul, Doamne fereste! Pe Angela o doare gatul, exact cum a spus, dar asta nu inseamna operatie! Iar turneul, nu stiu din ce motive s-a anulat :)

Cipriana spunea...

Si nu a vrut sa faca playback, toata stima pentru ea!

Anonim spunea...

Ci siguranta ca in februarie nu s-a anulat turneul din cauza unor probleme medicale, atat timp cat in aprilie a susutinut un concert extraordinar la Brasov impreuna cu Ovidiu. Oricum, orice motive ar fi, imi doresc sa o stiu sanataoasa si ma rog Cerului pentru asta...
Nina

Anonim spunea...

stati linistiti ca Angela e sanatoasa tun...are prostii in cap implantate de o tipa care o nenoroceste cu zilele...

Anonim spunea...

Stie cineva cine e tipa asta??

Anonim spunea...

tipa sau arivista e corina mogosan

Trimiteți un comentariu

Lasa-ti impresiile aici

Introdu adresa ta de email aici, si vei primi ultimile noutati:

Delivered by FeedBurner