sâmbătă, 9 mai 2009

O viata pentru muzica


Luni, 25 mai 2009, ora 20:00, la Sala Palatului din Bucuresti are loc “O viata pentru muzica“.

Biletele se pot procura de pe site-ul BLT.ro si bilete.ro.
Pret/bilet:Categoria 1 : 50 RON; Categoria 2 : 35 RON; Categoria 3 : 25 RON si Categoria 4 : 20 RON.

Artisti care vor participa la eveniment:

Margareta Paslaru, Angela Similea, Corina Chiriac, Mirabela Dauer, Stela Popescu, Loredana Groza, Maria Dragomiroiu, Nico, Anca Turcasiu, Oana Sarbu, Dana Bartzer, Marina Florea, Viorela Filip, Alina Paun, Daniela Vladescu, Emilia Ditu, Georgeta Mihalache, Cristina Chis, Adina Chis, Marcel Pavel, Cătalin Crişan, Dorin Anastasiu, Adrian Enache, Aurelian Temişan, Gabriel Dorobanţu, Alexandru Arşinel si Octavian Ursulescu

sursa:http://www.iconcert.ro/o-viata-pentru-muzica.html#more-5449

3 comentarii:

Anonim spunea...

cum asi putea afla mai multe despre angela similea sint un fan care ii cinta melodiile dar sint intr-un scaun cu rotile cu stima si respect georgeta.

Anonim spunea...

Buna Mark.go.ro felicitari ca reusesti sa actualizezi blogul in timp util si ca urmaresti atat de atent activitatea artistica a doamnei Similea.
Pe doamnei Georgeta o sfatuiesc sa urmareasca acest blog sau sa se inscrie pe grupul de pe yahoo creat pentru fanii Angelei Similea pentru a afla informatii referitoare la cariera artistica a interpretei.
Va doresc o zi cat mai frumoasa tuturor

Anonim spunea...

stimata dna georgeta,

aveti la dispozitie o sursa completa a activitatii muzicale a dnei similea, si anume:www.youtube.com, unde veti putea accesa toate videoclipurile adaugate de fani.
pe internet veti putea citi articole de presa(arhiva Jurnalului National-editie de colectie), dar si interviuri de ex. in Formula AS.Dati o cautare:angela similea.Mai mult, daca doriti
sa-i scrieti artistei dvs. preferate,o puteti face la adresa de mail:asimilea@yahoo.com.Pe site-ul peperonity.com. gasiti absolut toate informatiile muzicale de care aveti nevoie.Este un site complet, incepand de la discografie pana la ultima stire de presa.
Va doresc mult succes!

Multa sanatate si cu D-ZEU inainte!
http://peperonity.com/go/sites/mview/angelasimilea accesati acest link.

Trimiteți un comentariu

Lasa-ti impresiile aici

Introdu adresa ta de email aici, si vei primi ultimile noutati:

Delivered by FeedBurner