joi, 25 iunie 2009

Alaturi de Angela Similea


O amintire de neuitat in Iasi: Angela Similea

Amintirile voastre legate de Angela Similea pot fi asezate pe blog.Orice imagine, amintire sau o poveste o poti impartasi si celorlalti fani ai artistei.Asteptam toate aceste lucruri la urmatoarea adresa: catalynwest@yahoo.com

5 comentarii:

Anonim spunea...

Iubesc cantecul Angelei din vremea cand eram o pata de lumina. Am venit pe pamant pentru ochii ei negrii, genele lungi si zambetu-i sincer. Amintirile le-am adunat in suflet si le voi duce acolo de unde am venit.
Semnez
pata de lumina

Anonim spunea...

Te felicit pentru extraordinara munca in realizarea acestui site.Sper ca prin vizionarea acestuia lumea sa inteleaga ca sunt oameni care o respecta si o iubesc sincer si dezinteresat pe d-na Angela. Inca o data felicitari!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Promit sa-ti trimit cateva poze cu d-na Angela.

Anonim spunea...

ANGELA SIMILEA ESTE VIATA MEA ACUM !Mama mea nu mai e , dar cand o ascult pe Angela cu "Mai vino mama " nu mai pot !Eu acum "TRAIESC" cu slagarele Angelei si cu bucuria de a o revedea !O IUBESC CA PE OCHII DIN CAP !

Anonim spunea...

Replica de la ,,pata de lumina,, pentru cei doi anonimi.
Iubirea este nevoia de albastru a sufletului uman. Intr-o societate in care coexista mai multe scari valorice, iubirea nu mai reprezinta un cod valoric. Astfel, iubirea poate deveni naivitate sau ambitie ieftina. De aceea, cred ca ar fi necesara o redimensionare a sufletului uman. Doar atunci vom putea face o distinctie clara intre iubirea absoluta si iubirea dominata de interes!

Anonim spunea...

LA MULTI ANI,ANGELA SIMILEA!

Trimiteți un comentariu

Lasa-ti impresiile aici

Introdu adresa ta de email aici, si vei primi ultimile noutati:

Delivered by FeedBurner