marți, 9 iunie 2009

Angela Similea a fost simbata in Iasi, la cununia nepoatei

Angela Similea a fost simbata in Iasi, la cununia nepoatei Autor: Claudia CRAIU

Casatoria fiicei omului de afaceri Gabriel Surdu, fratele sotului cintaretei, a fost oficiata de Gheorghe Nichita si Constantin Simirad.

Amelia Surdu, fiica omului de afaceri iesean Gabriel Surdu, a devenit simbata "doamna Macovei". Ea s-a casatorit cu Radu, notar in Husi. Cei doi tineri ai spus "Da" in fata ofiterului starii civile, care a fost insusi primarul Gheoghe Nichita, flancat de presedintele Consiliului Judetean, Constantin Simirad.

La cununia civila au luat parte si nasii celor doi, Victor Surdu si Angela Similea, dar si prieteni apropiati, membri ai familiei, printre care si Ioana Patrascanu, fosta Solcanu, impreuna cu sotul ei, Vlad. Dupa ce au semnat actele, Amelia si Radu, impreuna cu socrii mici si mari, si-au invitat oaspetii la un pahar de sampanie, care a fost ciocnit la iesirea pe balconul Starii Civile, intr-un cadru elegant si cit se poate de oficial: cu trandafiri roz-alb, ca rochia miresei, si dulciuri. Ziua s-a incheiat cu o petrecere restrinsa.

Mirii s-au cunoscut acum doi ani, iar in luna mai au implinit un an de cind s-au logodit, un ceremonial care a fost respectat in familia Surdu, care, asa cum spune socru mic Gabriel Surdu, tine foarte mult la traditie. Chiar si pe 14 iunie, cind va avea loc cununia religioasa, cei doi tineri vor mai avea parte de inca un ceremonial traditional, in Bucovina, de unde este mama miresei: "iertaciunea de la parinti", cind Amelia si Radu isi vor prezenta scuzele pentru activitatile sau actiunile mai putin bune pe care le-au facut parintilor de-a lungul vietii.

Amelia  si Radu se vor cununa religios pe 14 iunie la Biserica Barboi, iar petrecerea de nunta va avea loc la restaurantul Complexului Hotelier Ciric. Mireasa, dar si membrii familiilor au cerut citeva modificari la spatiul in care vor petrece aproximativ 500 de invitati: modificarea podelei, candelabre noi, spatiu mai larg si mai aerisit. Meniul va fi unul special, insa mireasa nu a dorit sa strice surpriza invitatilor sai asa ca a preferat sa il tina secret. Chiar si muzicienii care se vor ocupa de intretinerea atmosferei sint inca surpriza. Tinerii au chiar si planuri pentru luna de miere, de care se ocupa, in mod special, Radu Macovei.
sursa: Ziarul de iasi

1 comentarii:

Anonim spunea...

Frumos! Durata acestei casatorii se va masura dupa conturile din banca!

Trimiteți un comentariu

Lasa-ti impresiile aici

Introdu adresa ta de email aici, si vei primi ultimile noutati:

Delivered by FeedBurner