vineri, 31 iulie 2009

Interviu cu Angela Similea

Acest interviu a fost realizat de d-ra Loredana Paunescu.Iti multumim pentru colaborare si pentru bunele intentii de care dai dovada.Mai asteptam si alte materiale.

7 comentarii:

Loredana spunea...

Multumesc,Catalin! Gestul tau e admirabil.Interviul a fost publicat la vremea lui, in 1997.TREBUIE sa fac o marturisire sincera:Angela mi-a acordat interviul, nu pentru ca eram o jurnalista consacrata,cu experienta, ci doar din simplul motiv ca o iubeam si apreciam in egala masura.Stiam ca este un om minunat, si ca de-a lungul anilor nu si-a dezamagit fanii niciodata.Acest interviu(publicat pe site,azi) este o palma grea pentru cei care nu au crezut in mine, care si-au permis sa faca cercetari si sa culeaga date de pe internet, fara nicio abilitate.Nu ma complic cu oameni care se tranforma peste noapte in avocatii poporului, aparand pana la paroxism un nume.Cum nici nu ma pot cobori la nivelul gandirii lor.Pentru cei care nu inteleg ca o diploma universitara nu reflecta nivelul de inteligenta, de omenie. Pentru cei care nu au inteles ca simpatia fata de unii oameni din jur, nu se transmite ca virusul gripal.
Pentru aceia care nu vor sa inteleaga ca zborul spre INALTIMI e periculos.Cu o rabdare de Sisif, trebuie sa urci fiecare stanca, spre a da un sens vietii tale.Pentru cei care si-au permis sa vorbeasca urat de mine,desi nu m-au intalnit macar o data in viata lor.Pentru aceia care nu au inteles ca mi-am dorit sa o revad pe Angela in scop onorabil, dar nu s-a putut din vina, stim noi cui. De-a lungul vietii, am vazut pustiul din mintile unor oameni si intunericul din inima lor.
Pacat ca la Angela nu ajung aceste randuri.Mi-e dor de ea, de artistul anilor '80-'90.Mi-e dor de cuvintele frumoase,pretioase.Mi-e dor de Angela din cantecul romantic...Ramane esenta pura a interpretarii!
Mi-e dor de vocea calda, perlata.Si de surasul angelic cu care ne intampina pe fiecare.
Am sa continui sa o iubesc,sa-i ascult muzica.Desi nu am sa inteleg niciodata de ce este atat de suparata pe mine.Sunt sigura ca intr-o buna zi,D-zeu o va ajuta sa vada LUMINA din sufletele fanilor sai.
Mi-am propus sa nu o mai caut,pentru ca nu ea,ci altcineva doreste acest lucru. Altcineva din viata ei, care nu intelege cand trebuie sa intervina .Altcineva care gandeste si vorbeste in numele ei,care o insoteste peste tot...si care nu intelege ca aceasta manusa a celebritatii e prea mare, nu i se potriveste.Iar daca Angela a ales-o, foarte bine,insa ceea ce nu inteleg eu este de ce trebuie sa aiba o asemenea atitudine.
Voi pastra in amintire-UN CANTEC,O VOCE,UN OM:ANGELA SIMILEA.

Loredana

Daniela spunea...

ai scris foarte frumos...felicitari! altceva nu stiu ce as putea spune, decat ca si eu voi contnua sa o iubesc si sa ii ascult muzica

Anonim spunea...

Felicitari pentru randurile scrise la care subscriu !!!! Saluteri tuturor angelistilor cu drag si respect fata de Angela Similea!!!! Cosmina Pop - Cluj-Napoca

Anonim spunea...

Nu-nteleg cine trebuie sa aprobre aceste randuri! Astept un raspuns! Salutari cu admiratie fata de cel care a construit acest site! Cosmina Pop - Cluj-Napoca

Bogdan spunea...

Draga Loredana,sunt Bogdan din Bacau.Am corespondat cu ani in urma.Sper sa iti mai amintesti,eu unul nu am uitat acele vremuri.As dori sa reluam corespondenta daca n-ai nimic impotriva.Daca citesti aceste randuri imi poti lasa un mesaj pe facebook.Astept un raspuns de la tine.Numai bine!

Anonim spunea...

daaa....Bogdan Bibire?sigur,cum să nu-mi aduc aminte?cu siguranță,ar fi un lucru minunat. păstrez și acum scrisorile ...ți-am trimis o cerere de prietenie pe facebook.urări de bine!

Loredana P

Bogdan spunea...

Imi pare tare bine ca nu m-ai uitat si ca mi-ai dat accept pe fb.Astept cu mare nerabdare si interes sa reluam corespondenta.O duminica placuta!

Trimiteți un comentariu

Lasa-ti impresiile aici

Introdu adresa ta de email aici, si vei primi ultimile noutati:

Delivered by FeedBurner