vineri, 16 octombrie 2009

Secretul frumusetii, tineretii - ANGELA SIMILEA 2009

image Pentru ea, timpul a stat în loc! Angela Similea a descoperit secretul tinereţii

Are 63 de ani, dar Angela Similea refuză să îmbătrânească. Plină de viaţă, cântăreaţa a reuşit să uimească pe toată lumea cu tonusul ei de invidiat. Care să fie însă secretul?

Dacă există cineva care crede că Angela vizitează în secret vreun cabinet al vreunui medic estetician, ei bine se înşală. Cancan a aflat trucurile pe care le foloseşte doamna muzicii româneşti. Un stil de viaţă ordonat, plimbări lungi pe jos, vitamine şi scurte escapade.

Săptămâna trecută, vedeta a mers la Iaşi să îşi viziteze finii, Amalia si Radu Macovei, împreună cu o prietenă. A plecat şi cu soţul ei, pe care însă l-a lăsat în Neamţ, unde Victor Surdu îşi are cabinetul de parlamentar.

Înainte de a se despărţi de el, Angela a vrut să se asigure că partenerul ei de viaţă îşi va lua pastilele, aşa că i le-a dat chiar ea. Ajunsă la Iaşi, cântăreaţa şi-a lăsat bagajele şi a ieşit la o lungă plimbare prin oraş, semn că oboseala drumului nu şi-a spus cuvântul.

Se mai întreabă oare cineva cum de Angela Similea nu lasă deloc timpul să îşi spună cuvântul pe chipul ei? Cu aşa vitalitate, nici nu e de mirare.

Sursa: VDT online, ciao.ro

6 comentarii:

dawgama spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.
Anonim spunea...

a fost,este si va ramane regina muzicii usoare romanesti din toate timpurile.eleganta,rafinament,distinctie,frumusete toate dublate de un real talent.

Anonim spunea...

Doamna Angela este cea mai buna interpreta a cantecului romanesc de muzica usoara.Este o adevarata artista.Mai sunt si alte nume talentate cu ar fi Cori Chiriac,Marina Voica,Dida Dragan dar Angela nu are egal.Este pur si simplu divina.

Anonim spunea...

Subscriu celor scrise mai sus.

Anonim spunea...

o doamna intr-adevar. dar nu vad nimic spectaculos in look-ul ei. Arata exact de 63 de ani, nici mai mult nici mai putin.

Anonim spunea...

de ce lasati doar comentariile care va convin? O parere obiectiva nu inseamna in mod necesar un comentariu rau voitor sau negativ.
credeam ca e un site serios....da rin afara de dantelarii si chestii frumos ambalate, nu gasesti nimic OBIECTIV.

Trimiteți un comentariu

Lasa-ti impresiile aici

Introdu adresa ta de email aici, si vei primi ultimile noutati:

Delivered by FeedBurner