sâmbătă, 2 ianuarie 2010

Angela Similea ceruta la radio

Dacă Angela Similea a avut prilejul de a interpreta pe scenă rolul titular Corina, în muzicalul de Edmond Deda, o adaptare a piesei „Jocul de-a vacanţa” de Mihail Sebastian (foto), nu acelaşi lucru s-a întâmplat şi cu personajul Maria din „Şcoala bârfelilor” de Richard Brinsley Sheridan. Muzicalul „Fratele meu, Charles” de acelaşi Edmond Deda, pe un libret de Cella Tănăsescu şi Alecu Popovici a reunit o distribuţie de zile mari (Rodica Tapalagă, Mircea Şeptilici, Dem. Rădulescu, Valeria Gagialov, Tricy Abramovici, artistul emerit Ştefan Mihăilescu - Brăila, Virgil Ogăşanu, Horia Căciulescu, Mihai Mălaimare, Sorin Gheorghiu şi mulţi alţii) sub bagheta regizorală a maestrului Alexandru Darian.
Mulţi admiratori din România ai Angelei Similea (deja binecunoscuţii „ANGELIŞTI”) s-au trezit la ora 4 dimineaţa pentru a asculta la RRI ediţia emisiunii VERBA MANENT în care au mai fost prezente Corina Chiriac şi Margareta Pâslaru.
La rugămintea acestor minunaţi ANGELIŞTI, în numele cărora a semnat Cristi Banu, am programat sâmbătă, 9 ianuarie 2010, tot cu începere de la ora 4.00 (ce să-i faci, aceasta este o oră potrivită pentru... Statele Unite şi Canada !) muzicalul „Fratele meu Charles”, care a avut premiera pe 5 ianuarie 1983. Pentru ca, după o oră şi 14 minute să vă readuc în atenţie un fragment dintr-un program de „Armonii duminicale” realizat în anul 2003 la RRI, unde al Dumneavoastră Marian Stere a realizat un portret sentimental Angela Similea.

SURSA: RADIO ROMANIA INTERNATIONAL

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Lasa-ti impresiile aici

Introdu adresa ta de email aici, si vei primi ultimile noutati:

Delivered by FeedBurner