marți, 16 martie 2010

Frumusete fara margini



Libertatea.ro iti prezinta al doilea episod Bătranete haine grele. Ce n-as da sa scap de ele. De această dată personajele principale vor fi doamnele care în tinereţea lor au sucit minţile multor bărbaţi. Chiar dacă astăzi au ajuns la o vârsta respectabilă, unele dintre ele nu şi-au pierdut şarmul.
Am ales dintre dive bineinteles pe Angela Similea.
Angela Similea a bucurat inima românilor în anii '70-'80 cu şlagărele sale. Primul succes îl obţine odată cu premiul II de la Festivalul Internaţional „Cerbul de aur”, din 1970 când a obţinut primul - Cerbul de Argint. Melodia "Să mori de dragoste rănită", compusă de Marcel Dragomir a fost declarată "Melodia secolului al XX-lea" de către public, cu ocazia galei organizate de TVR 2, în 2000.

aici gasiti in original:http://www.libertatea.ro/stire/batranete-haine-grele-ce-n-as-da-sa-scap-de-ele-ii-280323.html

sursa: Libertatea

2 comentarii:

Anonim spunea...

Personal, nu mi se pare ca Angela Similea trebuia sa fie inclusa la acest capitol mentionat in Libertatea, deoarece doamna Similea nu isi arata varsta, mai bine, diva trebuia sa fie inclusa intr-un articol care ar fi trebuit sa se numeasca: Tinerete fara batranete. Nu mi se pare, ca diva s-ar fi schimbat din punct de vedere fizic sau sufletesc, nici atat; este si va ramane un spirit mereu tanar.
Sa-mi fie iertat insa,in prezent, vad in jurul meu adolescenti, tineri care uita sa-si traiasca viata specifica varstei, maturizandu-se inainte de vreme din toate punctele de vedere si este pacat.

Anonim spunea...

Angela Similea a fost si va ramane superba, va ramane un spirit tanar, pentru cine a avut onoarea s-o cunoasca pe diva,ii molipseste pe cei din jur cu voiosia dansei,de asemenea, vedeta este tonica, intotdeauna binevoitoare.

Trimiteți un comentariu

Lasa-ti impresiile aici

Introdu adresa ta de email aici, si vei primi ultimile noutati:

Delivered by FeedBurner