luni, 28 iunie 2010

Gala Celebritatilor 2010 aduce in atentia publicului 100 de romani celebri !

Octavian Bellu, presedintele galei

Mihalea Serban va realiza in curand a treia editie a GALEI CELEBRITATILOR 2010, in cadrul careia sunt nominalizati peste 100 de romani celebri! Astfel campania pentru copii orfani, abandonati in maternitatile din tara, va continua si se pot face donatii pana in septembrie ! Gala va avea loc intr-una din cele mai importante institutiii din tara: CAMERA DE COMERT SI INDUSTRIE A ROMANIEI, unde vor participa oficialitati si multe personalitati care vor fi premiate !

La GALA CELEBRITATILOR ANULUI 2010 sunt nominalizate, de catre membrii presei

foarte multe celebritati, care vor primii premii din partea publicului, dar si premii de excelenta pentru intreaga activitate!

Nominalizarile includ urmatoarele categorii: TELEVIZUNE, ACTORIE, AFACERI, SPORT, POPULARITATE, ELEGNTA, POLITICA, ADMINISTRATIE, MUZICA, ETC.

Presedintele campaniei este si in acest an OCTAVIAN BELLU, cel care

va superviza toate premiile !

In nominalizarile CELEBRITATEA ANULUI se afla: ANGELA GHEORGHIU, LIA

ROBERTS, MARCEL IURES, DOINA MELINTE, IRINADELEANU, MAIA MORGENSTERN, MARICICA PUICA, LIA LUNGU, IURIE DARIE, ELISABETA TURCU, ANGELA SIMILEA, CORINA CHIRIAC, ANDREEA MARIN, STEFAN BANICA, MIHAELA TATU, GABRIELA FIREA, GHEORGHE ZAMFIR, GHEORGHE TURDA, ETC.

"Sper sa pot aduce tot ce este mai frumos la aceasta gala. Noi luam in calcul anul universitar si realizam gala in aceasta perioada in fiecare an! Deci rezultatele se refera la iulie 2009-iulie 2010. Mi-as dori ca anul acesta GALA CELEBRITATILE ANULUI 2010, sa aduca iar in atentia publicului CAMPANIA SUFLET PENTRU ROMANIA si sa se doneze bani in continuare pentru copiii orfani si abandonati in maternitati! Cu siguranta va fi la fel de frumoasa ca cea de anul trecut, unde am reusit sa aduc in atentia publicului peste 145 de personalitati si s-au operat in urma acestui eveniment peste 40 de copii bolnavi de leucemie!„, spune Mihaela citeste mai departe

sursa:http://www.stiriazi.ro/ziare/articol/articol/gala-celebritatilor--aduce-in-atentia-publicului--de-romani-celebrii/sumar-articol/2579

8 comentarii:

marius cristian spunea...

celebri se scrie cu un singur i nu cu doi,draga mark.

marius cristian spunea...

scuze ca te-am corectat.sper ca nu te superi pe mine.

marius cristian spunea...

sper ca la acea gala sa i-a si d-na angela similea un premiu.

Mark spunea...

Ai dreptate, nu e nici o suparare, e copy paste de pe articol, dar nu am fost atent si e vina mea ca nu am corectat.:)

produse naturiste spunea...

mai greseste omul asta e

Cristi Banu spunea...

marius cristian daca e sa facem corectii se impune una si in cazul tau: Angela IA un premiu acolo nu i-a!!! hahaha... sper sa nu produc eu animozitati si suparare dar am vrut sa ne amuzam daca tot se cere atita corectitudine a limbii romane scrise!!! CB

marius cristian spunea...

nicio suparare.asa e . ai dreptate cristi.se pare ca si eu gresesc .asta e.data viitoare te las pe tine sa faci corectiile de rigoare..mersi pt corectie.sanatate la toata lumea.pa.

Anonim spunea...

va iubesc din toata inimia mea la multi ani stimata doamna!

Trimiteți un comentariu

Lasa-ti impresiile aici

Introdu adresa ta de email aici, si vei primi ultimile noutati:

Delivered by FeedBurner