miercuri, 14 iulie 2010

Angela Similea: "Nu cred că Mădălina Manole s-a sinucis"


Cântăreaţa Angela Similea nu crede că Mădălina Manole şi-a pus capăt zilelor, deoarece era plină de viaţă şi se mândrea de fiecare dată când avea ocazia cu copilul ei, Petru, şi cu viaţa frumoasă pe care a reuşit să şi-o construiască."Nu cred în sinuciderea ei, pentru că ştiu că a avut nişte probleme cardiace. Cred că totul a fost un accident. pentru că nu o cred capabilă să se sinucidă. Şi-a dorit copilul foarte mult şi nu cred că s-a sinucis. Era plină de viaţă şi cred că a făcut vreun infarct", a spus Angela Similea la Antena 3.
sursa:http://www.libertatea.ro/

3 comentarii:

Cipriana spunea...

Mădălina a dispărut; trupul ei a murit, atât! Sufletul ei e împărţit în atâtea melodii pe care ni le-a lăsat. Nimeni, dar absolut nimeni nu este în drept să o judece. Dacă într-adevăr a greşit, păcatul este al ei, dar nu noi suntem în măsură să decidem, ci Cel de Sus!
Angela este pacifistă şi o înţeleg, însă de această dată indiciile sunt destul de evidente... dar, cum am spus, nimeni nu ne arogă dreptul de a ne da cu părerea. Cei ce au iubit-o o vor iubi mereu; cei ce nu au iubit-o, vor arunca cu piatra.
Păcat!
Dumnezeu să aibă grijă de sufletul ei bun, căci numai un suflet bun şi-ar fi putut dărui viaţa frumosului.

rasvan spunea...

Nimic de comentat in plus. Dumnezeu sa o ierte pe Madalina Manole! "Fata draga nu fi trista..." va ramine pentru totdeauna! Nu sunt un fan al Madalinei Manole. Sunt doar un om aproape de 40 de ani...din pacate!

rasvan spunea...

Dupa INML a fost suicid. Nu stiu ce sa spun.Ma ingrijoreaza chestia asta cu suicidul. Trebuie sa luptam! Nu pot da spun mai multe pe tema asta..

Trimiteți un comentariu

Lasa-ti impresiile aici

Introdu adresa ta de email aici, si vei primi ultimile noutati:

Delivered by FeedBurner