vineri, 9 iulie 2010

Omagii celor 3 artiste


La emisiunea Happy Hour de pe Pro tv, Catalin Maruta le-a omagiat pe cele 3 artiste care astazi isi celebreaza ziua:Angela Similea, Mirabela Dauer si Margareta Paslaru.La multi ani Doamnelor!

11 comentarii:

Mark spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Mark spunea...

Uimitor! cat de putini fani si-au exprimat iubirea si dorintele de bine fata de artista favorita.Pana in acest moment 217 persoane au vizitat blogul insa doar cativa i-am facut urari.Astia sunt fanii....Pacat

rasvan spunea...

Stiam ca in perioada asta este ziua de nastere a favoritei noastre dar nu stiam exact. Si pentru ca am aflat la radio ,nu pot sa spun decit LA MULTI ANI ANGELA SIMILEA!

Anonim spunea...

Draga Mark, fanii adevarati o suna si o felicita de ziua ei.Voi si blogul vostru sunteti doar amatori....Pacat.Mona

Mark spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Mark spunea...

pentru mona:tu distruso, ai grija de viata ta, si te rog scuteste ne cu impresiile tale de 2 lei. chiar nu intereseaza pe nimeni.si nu ne mai vizita blogul -nu de alta dar nu se ridica la asteptarile tale.ai pretentii c-am mari cred.
p.s. si eu am vb cu angela prin mesaje.sac!

rasvan spunea...

Pentru Mona:
Da-ne si noua adresa de mail a Angelei (daca o ai desigur) unde sa putem transmite cele bune. Din cite stiu blogul asta e destul de bun in materie. In lipsa de altceva postam si noi aici.
Cred ca totusi favorita noastra s-ar simti zic eu bine daca ar sti ca ii ascultam probabil aproape obsesiv citeodata slagarele lansate de domnia sa de-a lungul timpului. Cred ca astea sunt cele mai bune urari...

monica spunea...

Draga Mona, pentru tine adevaratii admiratorii sau fanii sunt numai cei care au pe mana un numar de telefon? Chiar iti inchipui ca un om dintr-o localitate oarecare din Romania si care nu a avut sansa sa schimbe 2 vorbe cu Angela daramite sa o sune la telefon este mai putin legat de muzica ei si implicit de persoana ei? Asta este masura de a intelege, admira si vibra cu o muzica si cu o persoana, un telefon?
Iti inteleg orgoliul pentru numarul de telefon, dar incerca sa il exprimi si altfel decat prin a ne insulta pe noi, astia, bieti amatori de pe langa..

Cipriana spunea...

Chiar să fie aşa, un telefon nu este suficient. Cine o iubeşte, îi transmite urările pe orice cale. Visez la ziua când nu vor mai exista tensiuni între fani.

Anonim spunea...

Da, subscriu la cele spuse mai sus de Cipriana, in sensul, ca cine o iubeste pe Angela Similea, ii transmite urarile de bine pe orice cale.

Mark spunea...

Foarte frumos si adevarat Cipriana.

Trimiteți un comentariu

Lasa-ti impresiile aici

Introdu adresa ta de email aici, si vei primi ultimile noutati:

Delivered by FeedBurner