sâmbătă, 18 decembrie 2010

Angela Similea va fi prezenta la Revelionul 2011 pe National Tv

Angela Similea va fi prezenta la Revelionul 2011 pe National Tv

7 comentarii:

Anonim spunea...

La fel de frumoasa ca intotdeauna. O ador!

Anonim spunea...

Am vazut inregistrari de la lansarea albumului anii 80 vol 4si am remarcat aceeasi femeie frumoasa ,distinsa si plina de dragoste pentu public si pentru cantat.Va iubim si va dorim sanatate ,succese si multa dragoste!

Anonim spunea...

Poate un pic prea frumoasa pentru venerabila vârsta a d-nei Similea...a făcut oare operații de întinerire? Păcat ca are un portofoliu muzical foarte frumos...ne doream sa o vedem cum îmbătrânește..nu cum întinerește...e și asta o decenta a vârstei sa știi sa o porți cu demnitate...Oricum felicitări numai și numai pentru muzica ei minunata veche și de buna calitate!

Cipriana spunea...

Unii chiar nu au ce face şi trebuie să bage zâzanie exact când lucrurile se liniştesc, aşa e? Oameni buni, chiar nu puteţi dormi liniştiţi dacă nu aruncaţi puţin cu noroi? Chiar aşa am ajuns, să ne batem joc de marile valori?
Ruşine!

Anonim spunea...

As zice ca o varsta venerabila are Radu Beligan sau, de ce nu, Carmen Stanescu...Indiferent de varsta, omul are frumusetea si prospetimea pe care si le-a "modelat" in timp dupa chipul aufletului. Astfel, n-ar trebui sa ne mire ca unii oameni precum Angela emana aceasta frumusete chiar la "varsta" ei...

Mark spunea...

E minunat ca Angela Similea se pastreaza frumoasa si emana prospetime.Mi se pare normal.Vocea angelica se coreleaza cu frumusetea exterioara. Sa ne traiti Doamna!La multi ani!

Anonim spunea...

Daca si Angela Similea si-a facut operatii estetice, eu sunt preoteasa! Angela Similea a trecut prin multe incercari in ultimul timp, incat numai la operatii se gandea, sa fim seriosi. Chiar sunteti unii atat de rai, incat nu stiti ce sa mai comentati? Chiar, nu va puteti abtine nici in postul Craciunului! Angela Similea este un spirit tanar, un suflet bun si de aceea are un chip frumos si luminos.

Trimiteți un comentariu

Lasa-ti impresiile aici

Introdu adresa ta de email aici, si vei primi ultimile noutati:

Delivered by FeedBurner