joi, 23 decembrie 2010

Anunt

Nu uitati ca azi CD-ul Angelei Similea apare la toate chioscurile de ziare impreuna cu revista Felicia.

36 comentarii:

Anonim spunea...

Angela Similea azi la Kanal D de la 16,45
http://dreptlatinta.kanald.ro/Noutati/in-ajun-de-craciun-drept-la-tinta-sarbatoreste-in-casa-oanei-roman/
Nu inteleg de ce unii ,,angelistii,,tin secrete aparitiile Angelei de sarbatori.
Spre deosebire de fanii Angelei,fanii lui Ovidiu sunt uniti.Bravo lor!

Mark spunea...

Ai dreptate, fanii Angelei Similea mai ales cei din Bucuresti nu se obosesc sa informeze si pe ceilalti din provincie de evenimetele ce tin de artista.Cu mici exceptii.Oricum blogul a fost sustinut tot timpul de Cristi Banu, cel care a pus suflet in tot ceea ce face.
Asta e.Macar noi cei din afara Bucurestiului sa fim

monica spunea...

Cred ca începem sa fim și în mod sigur o mica diferența se va simți.

Apropo':) Crăciun fericit tuturor cu un pic mai mult zâmbet și un pic mai multa lumina în suflete!

Anonim spunea...

Aveti dreptate, ca fanii din Bucuresti sunt secretosi nu numai cu aparitiile Angelei,ci tot ce tine de Angela Similea. Cei din provincie, nu au avut dreptul la informatii si la altele, ca sa nu mai intru in detalii, ca nu vreau sa imi aduc aminte de multe chestii, ca se apropie sarbatoarea nasterii Domnului Isus Hristos si ii iertam pe toti, caci asa vrea El. Craciun Fericit!

Anonim spunea...

Chiar si unii fani din provincie, se aseamana cu cei din Bucuresti, sincer. Sunt egoisti si pot aparea surprize si din provincie. Nici fanii din provincie nu sunt uniti. Va scrie cineva tot din provincie, de aceea scriu in cunostinta de cauza. Inteleg, cand eram copii, era scuzabil, dar acum, nu cred, ca mai este frumos, nu? Oricum, in speranta ca sarbatorile de iarna ne vor face mai buni si mai intelepti, va doresc tuturor: Craciun Fericit! La multi ani!

Anonim spunea...

nu este lucru de mirare ca regina cantului romanesc sa mai fie prezenta de craciun in afara de maruta(cu lansarea),poate la mihaela radulescu.asa ca fiti cu ochii pe...tv si cu manutele pe...telecomanda sa butonati posturile.craciun fericit.

Anonim spunea...

Nu doar sărbătorile ar trebui să ne molipsească de bunătate. E de dorit ca această calitate să sălăşluiască atemporal în noi, astfel încât să ne ferească de a emite afirmaţii precum cele postate mai sus.Unitatea oricum e o utopie, în general, însă gândurile pot fi îndreptate în aceeaşi direcţie, cu acelaşi scop, către aceeaşi ţintă. Şi, dacă se poate păşi dincolo de o etichetă de fan, vezi cum se înălţă frumos OMUL-PRIETEN...care nu e de aici sau de acolo, e de pretutindeni...nu e altruist sau egoist, e pur şi simplu alături de un alt om, de Angela...nu e mai aproape sau mai departe, EXISTĂ şi atât!

Anonim spunea...

nu au difuzat astazi la maruta lansarea albumului angelei.de ce oare?

Anonim spunea...

pentru ca a trebuit sa difuzeze tot felul de umpluturi in ziua de craciun.iar programul mihaelei radulescu a fost foarte slab.nu ma asteptam sa nu o cheme de doamna angela similea.

Anonim spunea...

asa este.f slabe ambele emisiuni

Anonim spunea...

Sunteti voi slabi,daca nu a fost invitata in emisiuni asta nu inseamna ca au fost slabe.Nu tot ce tine de numele sau inseamna cultura.In mod sigur directorii media sau responsabilii emisiunilor de diverstisment au avut un motiv:e mediatizata suficient,de Casa Ovo,de fani.In ciuda anului deficitar,catastrofal(particular vorbind),a stralucit in cel profesional iar unele televiziuni au tratat-o ca pe o regina Sunteti prea subiectivi!

Anonim spunea...

ce legatura are casa de productie in ecuatie?ma refeream la faptul ca una era sa o invite pe angela similea sa INTERPRETEZE colinde si alta a fost ca au invitat tot felul de pitipoance care dintr-o data o fac pe mironositele si se imbraaca in haine rosii mimand colinde.

Anonim spunea...

inca ceva,daca nu-ti convine ce citesti pe acest site,nu mai intra.lasa rautatile deoparte,ar fi cel mai grozav lucru.

monica spunea...

Inteleg ca vrei sa faci apel la obiectivitate si echidistanta, dar dincolo de prezenta sau absenta Angelei intr-o emisiune, realitatea e ca multe dintre acestea(in special cele din ecartul 17-19) sunt de o calitate indoielnica. Happy Hour-ul lasa de dorit, iar cel de ieri nu a facut exceptie. Emisiunea M Radulescu a fost draguta si decenta, fara insa a straluci.

Cat despre casa de productie, sunt de acord, nu reprezinta un argument in discutia asta. Un lucru cred ca trebuie insa retinut, mediatizarea, suficienta sau nu, mai buna sau mai rea, se datoreaza in primul rand fanilor, dupa vine restul.

Mari spunea...

In emisiunea CRACIUN IN FAMILIE, ambele editii, atat cea de ieri cat si cea de azi, sunt destul de multe nume mari din muzica si nu puteti contrazice, atata timp cat dintre acestea fac parte invitatii ei din aceste doua zile,cum ar fi fost ieri:Sanda Ladosi, Fuego, Gabriel Dorobantu, Dida Dragan, Ovidiu Komornic, Adrian Enache, Sofia Vicoveanca, Stefan Hrusca si altii..
Acestea sunt nume de umplutura? Rusine sa le fie celor care jignesc valorile scenei romanesti!!!Si artistii merg cand vor si unde vor, in functie de cum se inteleg, nimeni nu este obligat sa mearga undeva, sau voi mai noi ii faceti programul Angelei?

monica spunea...

Daca citesti mai atent ai sa vezi ca "umpluturile" se refereau la Happy Hour, Duminica in familie era catalogata a fi fost slaba; sunt totusi doua notiuni diferite asa ca sa nu generalizam.

Anonim spunea...

asa este scumpa mea monica.despre happy hour era vorba in propozitie,dar unii cred ca detin adevarul absolut si nu sunt ei fara sa fie carcotasi.si fie vorba intre noi,m.radulescu trebuia sa insiste pana cand angela ceda dar s-a multumit cu cine a zis da din prima,preferand sa prezinte si sa-si ia remuneratia pentru care a venit in tara.

Anonim spunea...

Doamna Angela Similea este o doamna, in adevaratul sens al cuvantului.
Pacat ca cei care se dau drept fanii dumneaei sunt persoane de asa joasa speta.
Va credeam mai in regula, dar se pare ca ne-am inselat cu totii in ceea ce va priveste. Mare pacat.
Aceasta artista nu merita sa aiba de-a face cu asemenea persoane.

Anonim spunea...

urmati exemplul fanilor lui ovidiu komornyik si nu va mai certati si contraziceti

monica spunea...

Imi explica si mie cineva, de ce mai toate persoanele care scriu tin neaparat sa provoace scandal? De ce totul este folosit drept pretext pentru a ne bumbacii fie intre noi, fie pe Angela?

PS. La Ovidiu e simplu, fanii activi sunt 2-3, plus ca vorbim de 5-7 ani maxim, de cand sunt fani, la angelisti avem de-a face cu alte numere, si cand vine vorba de numarul fanilor activi, si cand e vorba de numarul de ani(in cazul unora) de cand sunt fani. Asa ca nu e comparatia cea mai inspirata.

Nicole spunea...

Va rog foarte frumos nu va pronuntati atata timp cat nu stiti despre ce este vorba!!!
Aflati ca Ovidiu nu are doar 2 sau 3 fani activi..si nici nu sunt fani doar de 5-7ani.
..Sunt peste 7 ani de cand artistul si-a lansat albumul "Nu plange iubito", dar inaintea acelui album au mai fost lansate alte cateva..si nu cred ca este important numarul sau anii ci felul in care stii sa ii sustii, sa le demonstrezi aprecierea si recunostinta..
Imi pare rau ca am ajuns sa citesc aceste comentarii..dar am primit link de la cineva si am simtit potrivit sa-mi spun parerea ca si fan Ovidiu Komornyik.
Cat despre dna. Angela Similea..da o apreciez pentru ceea ce este ca Om si ca Artist..cat despre fanii sai.. sunt foarte diferiti...., dar ma bucur ca am ocazia sa am "prieteni" printre ei, care m-au convins ca unii sunt chiar oameni deosebiti...si le multumesc pe aceasta cale.
Multumesc frumos pentru intelegere si va doresc din suflet SARBATORI FERICITE in continuare, un an nou plin de impliniri si LA MULTI ANI..!
Tot binele din lume..!

monica spunea...

Ma refeream la dinamica relațiilor ce exista într-un grup mai mare de indivizi și care eventual se și cunosc de foarte mulți ani. E o dinamica mult mai problematica ce poate explica pluralitatea opiilor și atitudinilor. Orice relație are o perioada de gratie, sa-i spunem "luna de miere" în care lucrurile merg de la sine, timpul însa, experiențele comune, diferențele de caracter și personalitate sunt cele care după un timp pot creea probleme, atunci e momentul sa începi sa "muncești" pentru a păstra armonia unei relații.

Iar fan activ însemna fan care se implica în promova activitatea unui muzician, cei care își exprima public părerile și bune și mai puțin bune despre activitățile acestuia, și nu la cei care ii asculta muzica și dau un like pe FB (și ei sunt fani, dar de alt tip).

Anonim spunea...

si incercati sa va dati numele,aveti curajul si demnitatea!de ex ac domnisor sau domnisoara care semneaza vesnic ANONIM,acesta este mesajul ei:

Anonim spunea...
inca ceva,daca nu-ti convine ce citesti pe acest site,nu mai intra.lasa rautatile deoparte,ar fi cel mai grozav lucru.

26 decembrie 2010, 09:24


Un tupeu grosolan.Tupeu de fata mare,singura, nefericita si frustrata.Ca mai toate angelistele obsedata de figura edificatoare si ipunatoare a Angelei Similea.O persoana care dezamageste prin exprimare si atitudine.
Vizitez site-ul ori de ori cate ori imi va face placere,e problema mea.Am repetat de zeci de pri,acestia sunt fanii Angelei Similea,ciufuti si aroganti.Egoisti si cu nasul pe sus.La fel ca si idolul lor,de altfel.Pai,ar trebui sa invatati ceva de la fanii dlui KOMORNYIK.
Omenia!Sa imprumutati ceva din firea lor,din permamenta lor veselie si dragalasenie.
Numai bine tuturor!

Catalin,nu mai sterge mesajele.Un jurnalist trebuie sa lupte pentru ADEVAR,nu sa-l ascunda.

Anonim spunea...

angelistele obsedate

Ionela spunea...

Am si eu o intrebare. De ce dezamageste prin exprimare si atitudine?
Sa inteleg ca limba romana corect vorbita in prezent dezamageste? Sa inteleg ca atunci cand un om este cu adevarat atent la cuvantul rostit si la efectul lui asupra celorlelti, dezamageste?
Sau ca atunci cand un om nu este arogant, dezamageste? Sa inteleg ca modestia si iubirea nemarginita a poporului tau, dezamageste?
Daca toate aceste lucruri dezamagesc atunci ce rost are sa mai vorbim oare despre, coerenta, constanta, frumusete, iubire respecta fata de sine si fata de public sau despre multe alte lucruri demne de respect care caracterizeaza careiera acestei mari artiste . . ?

Anonim spunea...

Angela Similea face greseli in exprimare.In scris.Chiar am revazut un text semnat de dansa.Sigur,dincolo de toate aceste lucruri,ramane o Diva,o femeie frumoasa si talentata insa nu e cazul sa-i atribuiti calitati pe care nu le merita si nici sa va intreceti in a-i ridica osanale.Trebuie sa acceptati un lucru:nu e perfecta!E om si unul cu intelect modest,nascuta intr-o familie modesta cu calitati intelectuale reduse.Sigur, scoala romaneasca i-a oferit o educatie,iar pozitia fruntasa in societate si-a castigat-o singura si pe merit.Restul sunt povesti.Pe masura ce-o iubeam mai tare,mi-am dat seama ca descoper o femeie rece,terna.Nesincera.Ajutata de altii, care au trait in preajma ei, am reusit sa vad imaginea in dimensiune completa a vietii sale.,,Privelistea'' e amagitoare.Fapte de care n-ar trebui sa fie mandra.Vedeti-va de viata voastra modesta.Nu va ocupati mintea cu personaje care nu merita nicio atentie,nici cel mai mic respect.In rest,sa auzim de bine.Sanatate tuturor.

Anonim spunea...

E CRACIUN, fratilor!!!!!!!!! Macar de Craciun...fiti mai buni!!!! Macar de Craciun!!!

Ionela spunea...

Dragul meu anonim sau draga mea anonima . . .

Presupunand ca tu vorbesti cu adevarat in cunostinta de cauza si ca avem de-a face cu o persoana cu un intelect modest . . . oare cati dintre oamenii normali nu au avut in jurul lor oameni cu adevarat instruiti, talentati, perfecti atat cat umanitatea permite perfectiunea, si cu toate astea nimic nu i-a atins, nimic nu i-a oprit, nimic nu a contat . . .
Eu nu cred ca exista oameni perfecti, dar cred cu adevarat ca exista artisti si opere care te pot face sa atingi pentru 3 minute sau pentru o ora, o stare de simtire perfecta . . .
Artista Angela Similea mie mi-a dat nu numai o stare perfecta dar a reusit sa ma faca sa meditez asupra unor lucruri esentiale in viata "modesta" a fiecarui om . . .
Imi place ce cant, cum canta si mai ales pentru cine canta. Si ea canta pentru noi si aici nu e loc de interpretari
Sarbatori fericite tuturor :)

Anonim spunea...

Indiferent de parerea unora sau altora ANGELA SIMILEA a fost este si va fi un mare artist , un suflet nobil si o femeie distinsa si frumoasa.VA IUBIM!

Anonim spunea...

Oameni buni este CRACIUNUL!Este sarbatoarea bucuriei, a iubirii, a pacii, a impacarii!

Anonim spunea...

Atat de mult ati vorbit de rau de Dna Angela Similea...pacat ca nu ati stiut sa ii spuneti macar de Craciun, "Sarbatori cu pace, Doamna draga!"...
Pacat! Voi, cei care, vorbind, aruncati cu pietre, lasati ceva in urma??? Macar ceva...

Anonim spunea...

Patreaza-ti parerile pentru tine,IONELA.Nu s-a legat nimeni de intelectul tau modest sau brilliant.M-as putea lega si eu de-al tau.Am facut o referire la dna Similea.Iubiti-o mai putin si va fi mai bine.Pentru toti.

monica spunea...

Sa înțelegem ca doar tu ai știința infuzata in ceea ce privește Angela Similea, nimeni nu mai poate exprima o alta considerație? E bine de stiut..

Ionela spunea...

"E om si unul cu intelect modest,nascuta intr-o familie modesta cu calitati intelectuale reduse" eu comentam replica aceasta . . . nimic altceva.
Iar in ceea ce priveste iubirea cred ca si aici nu iti impartasesc parerea . . .
Fiecare om cu iubeste cat poate si in masura in care Doamna Angela Similea a ajuns la mine ma indoiesc ca ceva din ceea ce a-ti spune aici m-ar face sa o iubesc mai putin.
Nimeni nu poate sterge cu buretele o cariera asa de frumoasa . . .

Mark spunea...

Nu pot sa cred ce se intampla!!!!Ce e cu voi oameni buni?E Craciunul.Fiti cu inima curata si plina de pace.Nici acum in aceste momente nu va puteti stapani?Oare Angela Similea va putea citi aceste randuri?Garantat nu, si asta a declarat dumneaei in randurile trecute.
Pentru cei care nu o agreaza pe artista sa paraseasca acest blog, si asta o spun la modul cel mai sincer si insist asupra acestui lucru.Daca aveti probleme intre voi rafuiti-va in alte parte nu pe acest blog.Aici nu e un teritoriu de razboi!

Anonim spunea...

nu pot sa inteleg de ce unii oameni au iscat un razboi de la un comentariu in care se spune ca emisiunile de craciun au fost execrabile.asta este realitatea iar daca doamna angela era prezenta,din start stacheta emisiunii era ridicata maxim.lasati comentariile infantile la o parte si acceptati realitatea.indiferent de ce frustrati comenteaza pe acest site,domana angela similea ramane ETALONUL MUZICII USOARE ROMANESTI!craciun fericit!

Trimiteți un comentariu

Lasa-ti impresiile aici

Introdu adresa ta de email aici, si vei primi ultimile noutati:

Delivered by FeedBurner