duminică, 5 decembrie 2010

Lansare de album

Pe data de 17 decembrie 2010, va aparea mult asteptatul album Anii 80, volumul 4 al Angelei Similea.Informatia vine chiar din partea artistei care a facut public acest lucru la postul National Tv unde a fost invitata impreuna cu partenerul de muzica Ovidiu Komornyck de ziua nationala a Romaniei. Albumul este produs de casa de discuri OVO MUSIC.

9 comentarii:

Anonim spunea...

abia astept.stie cineva in ce emisiuni de sarbatori va fi prezenta distinsa diva doamna angela similea?

Anonim spunea...

asteptam cu nerabdare si acest CD precum si pe cel nou.Distinsa DOAMNA va iubim!

Anonim spunea...

Da, am auzit de aceasta veste, precum ca va aparea cd-ul Angelei Similea, vol.4, anii 80 si este un motiv de bucurie ca il vom avea, noi, fanii, divei in preajma Sfintelor Sarbatori. Multumim pentru acest dar mununat!

Anonim spunea...

Pentru mine Craciunul ascultand-o pe doamna Angela reprezinta cel mai frumos moment de sarbatoare.Nici nu se putea altfel!.Georgiana Chitta-Cluj-Napoca.Sarbatori fericite tuturor!

Anonim spunea...

Asteptam cu nerabdare cd-ul mai sus enuntat, interpretat de Angela Similea, ca pe un dar divin minunat si le multumim anticipat celor care au contribuit la realizarea acestui cd.

Anonim spunea...

buna ziua,stiti cumva unde are loc lansarea?

Anonim spunea...

Din cate am inteles, lansarea va avea loc la Cora Pantelimon, insa vom afla mai multe detalii in jurul datei de 17 decembrie 2010.

Anonim spunea...

ASTEPTAM CU NERABDARE LANSAREA CD!

Anonim spunea...

Multumum din suflet doamnei Angela pentru cadoul mult asteptat, pe care ni-l face prin lansarea noului CD cu Anii '80 in preajma sarbatorilor, noua celor care iubim muzica ei atat de frumoasa. O iubim si-i suntem alaturi pt. vesnicie.

Trimiteți un comentariu

Lasa-ti impresiile aici

Introdu adresa ta de email aici, si vei primi ultimile noutati:

Delivered by FeedBurner