marți, 14 decembrie 2010

Lansare de album

Albumul va avea lansarea pe data de 17 decembrie 2010, orele 17.00 la GALERIA REAL VITANTIS (REAL VITAN) şi sâmbătă 18 decembrie 2010, orele 14.00 la GALERIA COMERCIALA CARREFOUR ORHIDEEA, unde veţi putea asculta cele mai frumoase melodii ale anilor 80 interpretate de Angela Similea .


In sfarsit apare si mult asteptatul album al anilor 80, volumul IV.Desi ne asteptam la o coperta cu un design deosebit, poate chiar revolutionar adaptat 2010 si cu o alta poza din perioada anilor 80 ca doar Angela Similea are sute de poze din acea perioada de glorie,discul in sine pastreaza acea nota ca a volumului anterior, doar ca culoarea din verde apare in galben.Diferenta o face piesele frumoase care ne-au incantat copilaria si adolescenta.
„Se apropie Sărbatoarea Crăciunului şi.. odată cu bucuria împodobirii bradului, vin în pragul caselor voastre, cu un dar de suflet. Am adunat aşadar în tolba muzicală încă un crâmpei din muzică anilor ’80, care, după cum mi-aţi mărturisit de atâtea ori, v-a marcat viaţa, într-un fel sau altul ” marturiseste Angela Similea.
sursa: Casa de productie Ovo Music.
http://www.ovomusic.ro/

6 comentarii:

Anonim spunea...

Cine reuseste sa ajunga la eveniment il rugam frumos sa -l inregistreze si sa posteze si pentu cei de departe si care nu pot fi prezenti fizic dar cu sufletul mereu vor fi alaturi de idolul lor.DOAMNA ANGELA SIMILEA va iubim!

Anonim spunea...

Stie cineva, daca cd-ul se lanseaza saptamana viitoare, ca de obicei prin revista Felicia, ori il putem cumpara si din magazine deja, de saptamana viitoare?

Anonim spunea...

Eu sunt din provincie si nu pot sa ajung la lansarea cd-ului, maine, 17.12.2010 si vreau sa stiu, daca il pot cumpara din magazin deja, sau prin revista Felicia, care apare joia, daca nu ma insel. Apare cd-ul in revista Felicia? Mark, nu te supara, se gasesc cd-uri cu Angela Similea in magazine, te rog, ne detailezi, sa stiu exact? Multumesc anticipat!

monica spunea...

Il puteti cumpara online, plata card sau ramburs.
http://ovomusic.ro/album.php?id=48

Anonim spunea...

Discurile produse de Ovo Music in ultima perioada.. nu au mai aparut impreuna cu Felicia..,dar se poate face comanda pe site-ul lor www.ovomusic.ro

Anonim spunea...

Multumesc,pentru informatiile furnizate in legatura cu cd-ul anii'80, care s-a lansat deja.

Trimiteți un comentariu

Lasa-ti impresiile aici

Introdu adresa ta de email aici, si vei primi ultimile noutati:

Delivered by FeedBurner