luni, 3 ianuarie 2011

Locul I ANGELA SIMILEA!

Clasamentul lunii decembrie rezultat în urma voturilor online precum şi al clasamentelor sosite la adresa redacţiei şi pe email este următorul:....
Citeste mai mult la urmatoarea adresa:http://www.topromanesc.ro/clasamentul-lunii-decembrie/#more-14454
sursa:http://www.topromanesc.ro/

16 comentarii:

Anonim spunea...

Dacă piesa "Frumoasă de dor" v-a atins sufletele şi mai ales dacă aţi gustat din frumuseţea versurilor regretatului Grigore Vieru, votaţi-o din nou pe Angela în topul românesc. S-a postat un nou sondaj "Gala lunilor 2010" ce include toate piesele câştigătoare din fiecare lună a anului trecut, pentru a se desemna melodia 2010. Aşadar accesaţi
www.topromanesc.ro

Anonim spunea...

La multi ani! de Sf. Ion..Va doresc sanatate,fericire si foarte multa IUBIRE.

Maria din Rm. Valcea...

Anonim spunea...

Multa sanatate,bucurii alaturi de cei dragi,succese si un an plin de realizari va doreste din tot sufletul ADRIANA din Rm Valcea!

monica spunea...

La mulți Angela, multa sănătate, fericire și succese!

Anonim spunea...

La multi ani distinsei,elegantei si rafinate doamne Angela-Ioana Similea pentru ziua onomastica.

Anonim spunea...

nu uitati sa votati superbul slagar ,,frumoasa de dor,,la top romanesc-gala lunilor!fiecare vot conteaza!este o lupta stransa(cel putin on line)intre locurile 1 si 2 !votati!

Anonim spunea...

unde sunt fanii angelei????piesa ,,frumoasa de dor,,a trecut pe locul 2 in clasamentul on line.nu ne dezicem nici de aceasta data de dezbinare si comoditate?!

Anonim spunea...

numai o fanatica ca tine pune intrebarea asta.voteaz-o si taci.poate altii nu mai au motive sa o voteze.

Anonim spunea...

daca doresti ca piesa "frumoasa de dor" sa fie pe primul loc si pentru asta faci apel la toti fanii asta nu inseamna ca esti "fanatica" ci doar un "fan" adevarat.LA MULTI ANI distinsei doamne ANGELA SIMILEA!

monica spunea...

dacă și a informa despre evoluția într-un top a artistului al cărui fan ești și/sau a încerca sa mobilizezi fanii a ajuns sa însemne ca ești fanatic, înseamna ca trebuie în mod serios sa revizuim semnificația termenului "fanatic". Unii arunca cu etichetări cu multa prea mare ușurința, nu în toate cazurile aceste etichetări își au și justificare.

Anonim spunea...

se pare ca un mic imbold coduce la o mai buna mobilizare.Multumim !

Anonim spunea...

auzi duduia sau tovarasul cu comentariul de la ora 13,27,las-o mai moale cu insinuarile .cred ca ai gresit site-ul,daca nu ai chef nu vota dar taci din gura.inainte de toate ,piesa este extrem de frumoasa si de bine lucrata.

Anonim spunea...

monica,foarte bine ai spus draga mea dar unii vorbesc ca sa se afle in treaba.

Mark spunea...

iar scandal?

Anonim spunea...

angela a trecut pe locul 3!ce faceti,dormiti???

monica spunea...

Cu regret va spun, dar Angela este puțin probabil sa câștige la topul online, și asta pentru ca maniera la care se trișează este una nesimțita și mai mult decât flagranta.
Dincolo de numărul de fani ai formației Addiction( înființata de 1 an) sau Gheorghiu, care poate fi un aspect discutabil, grăitor este faptul ca se sare cu 100-150 de voturi în decurs de 1-2 ore, fapt ce nu își are explicația într-un aflux de fani exact în acel ecart orar, ci în utilizarea unor programe ce permit votarea multipla prin schimbarea IP-ului. Probabil avem de-a face cu 1-2 persoane responsabile cu trei sferturi din voturile în cauza.
Cei de la Top Romanesc nu par deranjați de aceasta frauda evidenta. Ceea ce nu înțeleg eu: bine, bine, sunt dispuși sa permită sa votam cât ne tine, dar de ce nu dau tuturor posibilitatea de a o face și nu doar celor ce dețin programe, cunostințe, sau chiar locul de munca ce le permit sa o facă.
In concluzie, probabil trebuie sa ne reorientam către clasamentele trimise prin mail sau posta (am înțeles ca au o pondere mai mare decât votul online)

Trimiteți un comentariu

Lasa-ti impresiile aici

Introdu adresa ta de email aici, si vei primi ultimile noutati:

Delivered by FeedBurner