marți, 15 februarie 2011

Sunt pe drumul cel bun. Angela stă lângă mine

/

Soţul cântăreţei Angela Similea, diagnosticat cu pancreatită, a fost internat de urgenţă, duminică seară, la Spitalul „Sfântul Pantelimon” din Capitală. Momentan, deputatul PSD Victor Surdu este în afara oricărui pericol.

Soţul Angelei Similea beneficiază de tratament ca la carte şi de condiţii de spitalizare foarte bune, de acest lucru ocupându-se chiar doctorul Florian Popa, directorul Clinicii de Chirurgie a Spitalului „Sf. Pantelimon”, care, conform unor surse din anturajul celor doi, a fost personal în comuna Mataraua din Belciugatele pentru a-l transporta la Bucureşti. „Florian Popa a venit după el şi l-a dus la spital. Am înţeles că i-a recidivat operaţia pe care a făcut-o în toamnă, în Italia. Pancreatita e o boală nenorocită, dar sper ca Victor să fie unul dintre acei norocoşi”, au declarat, în exclusivitate pentru ziarul „Naţional”, surse apropiate familiei......
mai multe detalii le gasiti la:http://www.stiri.com.ro/stire-3209/sunt-pe-drumul-cel-bun-angela-sta-langa-mine.html

6 comentarii:

monica spunea...

Multa sănătate domnului Victor și multe forță și echilibru Angelei.

Anonim spunea...

Personal, ma rog lui D-zeu, sa-i redea sanatate domnului Victor Surdu, iar doamnei Angelei Similea, ii doresc sa regaseasca puterea de a trece peste aceste momente de neliniste si teama. Hofman Patricia,Constanta.

Anonim spunea...

Ce pot sa spun este o durere imensa pentru Angela cat si pentru fanii care o indragesc...
Nu ne ramane decat sa ne rugam lui D-zeu ca totul sa fie bine...
Multa multa sanatate domnului Victor Surdu si doamnei Angela multa multa putere...

Gabriela

DJ DOMINIQUE spunea...

Multa sanatate pt D-l Surdu si D-na Angela
Cu drag Dominique

radiowhisper.com spunea...

Buna Ziua!
Eu sunt Vlad, unul dintre membri Radio Whisper - un radio antimanele dedicat bloggerilor şi nu numai.
Am găsit întâmplător blogul tău, am citit câteva articole şi nu am vrut să ies înainte să te felicit – mi-a plăcut mult ce am găsit aici. Am fost atras de subiectele interesante si de originalitatea articolelor. Felicitari ! Noi promovăm la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tău; am specificat sursa articolului şi am deschis şi un subiect pe baza acestuia. Dacă doresti, poţi să ne recomanzi orice articol, iar noi îl vom promova.
Ne-ar face plăcere să ştim că ai dori să ne susţii în acest proiect de radio şi să accepţi o eventuală colaborare.
M-am gândit aşadar să vin cu o propunere:
Pe Radio Whisper se difuzează toate genurile de muzică, exceptând manele şi piese necenzurate. Avem şi câteva emisiuni, ştiri etc. Ne-am propus să realizăm un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de susţinerea şi ajutorul tău şi al celorlalţi colegi bloggeri. Dorim să creăm o echipă cât mai complexă de oameni cu un talent aparte şi m-am gândit că poate ai vrea sa ni te alături şi să colaborăm (binenţeles, pe unul dintre domeniile care îţi place). Dorim de asemenea să îţi acordăm un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile şi modul de a gândi al bloggerilor şi al ascultatorilor noştri.
Îti multumesc pentru timpul acordat, iar acum îti propun sa adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tău şi să ne dai add la id-ul asculta.whisper sau un e-mail, tot la asculta.whisper@yahoo.com, pentru a discuta mai multe.

www.radiowhisper.com
Multumesc,
Cu stimă Vlad!

Dana Sirbu spunea...

Sunt alaturi de durerea dumneavoastra...Dumnezeu sa va dea putere si sa-l odihneasca in pace pe domnul Victor Surdu.

Dana Sirbu

Trimiteți un comentariu

Lasa-ti impresiile aici

Introdu adresa ta de email aici, si vei primi ultimile noutati:

Delivered by FeedBurner