joi, 7 aprilie 2011

BREAKING NEWS! Victor Surdu sotul Angelei Similea s-a stins din viata astazi!

Victor Surdu a murit dupa o lunga suferinta cauzata de un cancer la pancreas
Deputatul PSD Victor Surdu a murit, joi dupa-amiaza, la Spitalul Sf. Pantelimon din Bucuresti, dupa o lunga suferinta cauzata de un cancer la pancreas.

Victor Surdu avea 63 de ani si era sotul indragitei cantarete Angela Similea. El a suferit in 2010 o interventie chirurgicala la pancreas, iar in februarie 2011 boala a recidivat. Deputatul a fost internat de urgenta la Spitalul Pantelimon din Bucuresti, insa din pacate nu si-a mai revenit.
Victor Surdu s-a tratat in Germania, dar si la Verona. Fiica sa lucra la sectia de Oncologie la clinica unde a fost tratat.
Cariera politica si-a inceput-o ca presedinte al Partidului Democrat Agrar (PDAR). In 2001 a devenit membru in Partidul Social Democrat (PSD), iar in 2008 a obtinut un mandat de deputat PSD la Colegiul 6 Stefan cel Mare din judetul Neamt.

SURSA: http://www.mondonews.ro/Victor-Surdu-a-murit-dupa-o-lunga-suferinta-cauzata-de-un-cancer-la-pancreas+id-36341.html
Condoleante.

15 comentarii:

Anonim spunea...

condoleanţe!

am o nedumerire: "sa" ăla din titlu nu ar trbui să aibă un minus între cele două litere?

Mark spunea...

am corectat. stirea a fost pusa intr-un timp record.stresul si a pus amprenta.

Anonim spunea...

Dumnezeu s-o intareasca pe doamna Angela Similea in fata evenimentelor tragice care au avut loc in ultima vreme in familiile Surdu-Similea. Condoleante celor doua familii amintite mai sus! Dumnezeu sa-l odihneasca pe domnul Victor Surdu! Constanta

Anonim spunea...

sincere condoleante si sa va dea bunul d-zeu putere sa treceti peste aceasta grea pierdere.d-zeu sa-l ierte.

Anonim spunea...

Noi, cei de la malul marii, suntem alaturi de doamna Angela Similea si ii dorim sa fie puternica, ca o stanca in fata incercarilor vietii. D-zeu sa-l odihneasca in pace pe domnul Surdu! Condoleante familiilor indurerate!

Anonim spunea...

D-zeu sa-l aiba in paza e d-l Victor Surdu iar D-na Angela Similea sa fie asa cum o stiu dintotdeauna: puternica,luptatoare,neangenunchiata si demna chiar si in fata durerii.Sa-si gaseasca treptat linistea si sa arda in continuare pentru muzica si pentru toti cei ce o iubesc si ii sunt alaturi!

Cori Roth spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Cori Roth spunea...

In aceste clipe de grea incercare, cuvintele sunt de prisos ...Dumnezeu sa-i odihneasca sufletul,in pace, iar ingerii sa-i fie mereu alaturi !Sincere condoleante familiei si in special d-nei Angela Similea,sa nu uite ca ii suntem alaturi si o iubim!!!

denisa spunea...

DOAMNA ANGELA, DOAR DUMNEZEU VA POATE AJUTA SA TRECETI PESTE MARILE DRAME ALE ULTIMILOR LUNI...SUNTETI UN OM PUTERNIC SI CU CREDINTA,TREBUIE SA REUSITI! SUNTEM CU SUFLETUL ALATURI DE DVS! DUMNEZEU SA-L ODIHNEASCA IN PACE PE DL. VICTOR!DENISA SI TEODORA.

Anonim spunea...

Draga Angela,
Dumnezeu te-a creat o femeie foarte puternica. Cred ca din acest motiv a ingaduit in viata ta atita durere, in ultimele luni...Gindeste-te ca cele doua persoane pe care le iubeai au scapat de o suferinta fizica, ce pina la urma ajungea insuportabila. Increde-te in Dumnezeu din toata inima ta si El iti va da putere sa primesti si sa depasestiaceasta teribila incercare. Oamenii te iubesc, dar tine minte ca Cineva acolo sus te iubeste si mai mult si pentru totdeauna. Sa fii binecuvintata si sa ai pace in suflet!

Aurelia spunea...

Este devastatoare despartirea de cineva drag.La dv se vedea ca impreuna sunteti in armonie si frumosi;ati fost norocosi ca v-ati gasit in trecerea pe acest pamint.
D-zeu sa il ierte si sa-i odihneasca sufletul sotului dv.
Legaturile puternice dintre doi oameni nu trec niciodata.
D-zeu sa va ajute in aceste momente!

Maria Lauran spunea...

Draga Angela,
Sintem alaturi de tine in aceasta durere.Sincere condoleante si putere sa rezisti si sa fi sanatoasa dupa atitea incercari ale vietii.Trebuie sa ai incredere in puterea ta si intelepciunea care o ai.Toti plecam intr-o zi, dar tot asa ne vom intilni.

Anonim spunea...

Nu pot sa scriu in cuvinte durerea pe care o am in ceste clipe....
Pt d-na Angela Similea ii doresc multa putere sa treaca peste toate,multa nadejde si rabdare in D-zeu...
Pt d-l Victor Surdu D-zeu sa-l aiba-n paza!!

Maria

Anonim spunea...

draga Angela!sunt alaturi de d-voastra in aceste clipe grele din viata,sincere condoleante,sa aveti multa putere sa treceti peste toate.Dumnezeu sa-l odihneasca pe d-nul Victor Surdu.



ZITA

Anonim spunea...

DUMNEZEU SA-L ODIHNEASCA SI D-VOASTRA SA VA DEA PUTEREA SA MERGETI MAI DEPARTE

Trimiteți un comentariu

Lasa-ti impresiile aici

Introdu adresa ta de email aici, si vei primi ultimile noutati:

Delivered by FeedBurner