sâmbătă, 10 martie 2012

Angela Similea şi-a amintit de magnoliile noastre!


Distinsa doamnă Angela Similea a reuşit să emoţioneze până la lacrimi publicul numeros venit să o asculte. Cu eleganţa-i binecunoscută, a depănat amintiri legate de oraşul nostru în care nu a mai fost de decenii.Cu toate că au trecut mulţi ani de când ne-a vizitat ultima oară oraşul, Angela Similea şi-a amintit vineri seară de magnoliile noastre de la Coroana pe care le-a văzut într-un început de primăvară şi le-a admirat frumuseţea. Celor care le-au sădit le-a închinat un cântec în versurile căruia se regăsea cuvântul “magnolie”.

Apoi, a mărturisit celor prezenţi în sala arhiplină că ultimul an a fost foarte greu pentru ea, după decesul soţului său Victor Surdu, cel care i-au dat energia şi puterea de a merge mai departe fiind publicul care i-a fost alături şi a susţinut-o în tot acest timp. De altfel, în memoria partenerului său de viaţă, care a făcut armata la Bistriţa, Angela Similea a cântat o melodie care i-a fost extrem de dragă acestuia.

De la apariţia pe scena Centrului Municipal de Cultură până la ultima melodie cântată, Angela Similea a cucerit publicul aşa cum a ştiut să o facă toată viaţa, cu vocea ei inconfundabilă, cu eleganţa care o caracterizează, cu frumuseţea ei neatinsă de ani. Şi are nu mai puţin de 65!Aşa cum îi stă bine unui suflet nobil, Angela Similea i-a mulţumit şi la Bistriţa prietenului ei drag Ovidiu Komornyik pentru că a fost alături de ea când toţi au părăsit-o. Au cântat împreună şi au smuls ropote de aplauze.

Mulţumim Angela Similea, mulţumim Ovidiu Komornyik!

Mai multe imagini de la spectacolul ”Femeia europeană, femeia bistriţeană” organizat de Fundaţia Doris Moldovan – pe pagina noastră de facebook!

Cristiana Sabău
sursa: http://www.timponline.ro/angela-similea-si-a-amintit-de-magnoliile-noastre/

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Lasa-ti impresiile aici

Introdu adresa ta de email aici, si vei primi ultimile noutati:

Delivered by FeedBurner