marți, 24 martie 2009

Angela Similea, într-un spectacol caritabil la Braşov

Un spectacol caritabil, cu participarea artiştilor Angela Similea şi Ovidiu Komornyik (foto), va aduce un strop de speranţă Centrului Hospice Casa Speranţei.    
Proiectul a prins viaţă prin grija unui grup de studenţi, la iniţiativa colegei lor Diana Bjoza. Iar cei doi cunoscuţi artişti au acceptat să participe fără nicio pretenţie financiară. Toate fondurile strînse din vînzarea biletelor vor fi donate în beneficiul bolnavilor Centrului Hospice Casa Speranţei. Spectacolul va avea loc luni, 6 aprilie 2009, la ora 19.00, la Centrul Cultural Reduta. Biletele se găsesc la Centrul Cultural Reduta, precum şi la sediul Hospice Casa Speranţei din Braşov. Fiecare braşovean care va cumpăra bilet la acest spectacol va trăi bucuria că, în preajma Sărbătorilor de Paşti, poate să facă un dar de suflet celor pentru care speranţa şi credinţa e lumina care le dă putere pentru a se lupta cu boala nemiloasă.
de: M. Ex.angela-similea-ovidiu-komornyik sursa:http://www.monitorulexpres.ro/?mod=monitorulexpres&a=citeste&p=actualitate&s_id=72736

4 comentarii:

Anonim spunea...

Chiar ma asteptam sa fie acesta primul articol pe care il postezi. Este un anunt important, in raport cu revenirea ta asupra deciziei pe care o luasesi:)

Anonim spunea...

Onorabil din partea lor sa faca astfel de acte de caritate. Un exemplu bun de urmat.

Anonim spunea...

nu stiti ce se intampla cu angela similea de nu a mai aparut la tv?

Anonim spunea...

Si pe mine m-ar interesa sa stiu daca va mai relua turneul "De dragul tau" si daca da, cand se va intampla acest lucru...stie cineva?

Trimiteți un comentariu

Lasa-ti impresiile aici

Introdu adresa ta de email aici, si vei primi ultimile noutati:

Delivered by FeedBurner