duminică, 31 mai 2009

Angela Similea la un pas să-şi piardă vocea




Angela Similea nu mai are voie să cânte.

Multe dintre solistele noastre au întâmpinat probleme cu glasul. Fie că este vorba despre o simplă răguşeală, fie că s-a ajuns la un diagnostic alarmant, precum nodulii pe corzile vocale, cauza acestor necazuri e suprasolicitarea.

Angela Similea, una dintre cele mai bune soliste autohtone, a făcut, zilele trecute, pe scena Sălii Palatului, un anunţ care i-a amuţit pe cei peste 4.000 de spectatori prezenţi la concertul organizat în cinstea compozitorului Zsolt Kerestely: “Îmi cer scuze, dar nu voi interpreta nimic în această seară. Medicul mi-a interzis să cânt”.

Contactată de reporterii Click! interpreta a evitat să mai dea şi alte amănunte privind diagnosticul, dar, în glasul ei am simţit o doză de optimism, spre bucuria fanilor săi.

de Dana Enache, Alina Bucsain
sursa: click

5 comentarii:

Anonim spunea...

Jurnalistii astia chiar au tupeu! Cum o pot compara pe Angela Similea cu Andreea Banica?

Anonim spunea...

VINERI 5 iunie RADIO PURPLE www.radiopurple.ro va consacra emisiunea ANTIDOT integral Angelei Similea. Te rog mult sa ma contactezi pentru o colaborare florinrazvanconstantinescu@yahoo.fr

Anonim spunea...

Daca vocile de aur ale Romaniei nu se vor mai auzi se va produce imbecilizarea populatiei cu manelisme, columbisme, bahmutisme si zavoranisme. Noroc ca exista site-uri care incalca dreptul de autor, dar nu incalca dreptul la cultura!

Anonim spunea...

Felicitari pentru munca si perseverenta ta in a sustine acest blog!!! Felicitari!!! Abia acum l-am descoperit si e...super! Bravo!!!

Anonim spunea...

fie ca lumina sa va calauzeasca pasii,dragostea sa va indulceasca ca mierea,iar cantecul sa va urmeze in destin!la multi ani doamna a muzicii romanesti la multi ani !sa fiti fericita!

Trimiteți un comentariu

Lasa-ti impresiile aici

Introdu adresa ta de email aici, si vei primi ultimile noutati:

Delivered by FeedBurner