luni, 15 iunie 2009

Nasi Angela Similea si Victor Surdu - Iasi 2009

Nunta fiicei omului de afaceri Gabriel Surdu, Amelia Surdu, poate fi considerata unul dintre evenimentele mondene ale acestei jumatati de an, macar pentru ca a fost iesita din tipare: acrobati pe catalogice, sosii ale lui Marilyn Monroe imbracate in rochii albe, scena pe terasa, miri care au facut traseul Biserica Barboi - Complexul Hotelier Ciric intr-o caleasca trasa de doi cai albi.

Cununia religioasa a avut loc la Biserica Barboi. Inainte de sosirea oaspetilor, cei de la firma Serimage, care s-au ocupat de organizarea nuntii, au montat pe scarile bisericii un covor rosu pe care au calcat pe rind fiecare dintre apropiatii familiei Surdu si Macovei.

Ultima persoana care a sosit la biserica a fost chiar mireasa. Ea o coborit dintr-un Mercedes. A fost asteptata la intrare de noua domnisoare de onoare, imbracate in turcoaz, si de nasi. Angela Similea a dat dovada inca o data de bun gust, fiind imbracata corespunzator virstei si statutului social: o rochie de seara ciocolatie, cu o palarie asortata si accesorii pe masura. Insa vedeta serii a fost Amelia Surdu, care a purtat o rochie de mireasa tip sirena, cu un voal de peste doi metri, cumparata de la Barcelona. Legamintele religioase au fost facute in prezenta a noua preoti. Nasi au fost Angela Similea si Victor Surdu.

Dupa ceremonial, mireasa si mirele au urcat in caleasca Complexului Hotelier Ciric si s-au indreptat spre locatia care a suferit numeroase modificari pentru a primi 500 de persoane: vechea pardoseala a fost inlocuita cu parchet, au fost montate candelabre, fintina arteziana a fost acoperita, s-a montat o scena pe terasa si un bar. Toate detaliile au fost gindite bine, iar culoarea acestei nunti a fost turcoaz. Pina si luminarile care alcatuiau diferite aranjamente florale, montate si la intrarea in biserica, dar si la cea de la restaurant, erau turcoaz. Au fost aduse special din Danemarca.

Oaspectii care au venit la petrecere au fost intimpinati de sase personaje imbracate in costume de epoca, cocotate pe catalige. In plus, la capatul scarilor care conduc spre restaurant, sase domnisoare cu peruci blonde, imbracate a la Marilyn Monroe, au zimbit seducator fiecarui invitat.

sursa&foto: Ziarul de Iasi

4 comentarii:

Anonim spunea...

http://www.archeus.ro/lingvistica/CautareDex?query=CATALIGE

Mark spunea...

adica ce e asta?

Anonim spunea...

Vezi ca apare o gresala in redactarea continutului articolului! In loc de ,,catalige,, apare cuvantul ,,catalogice,,. Un asemenea cuvant nu exista in DEX.

Mark spunea...

articolul a fost copiat de pagina ziarului.nu am modificat nimic.

Trimiteți un comentariu

Lasa-ti impresiile aici

Introdu adresa ta de email aici, si vei primi ultimile noutati:

Delivered by FeedBurner