marți, 14 iulie 2009

Angela, fanii inca te mai asteapta...

Ni se promitea ca dupa cele doua albume anii 70, Angela Similea va scoate pe piata albumele anilor 80.Se pare ca acest proiect a esuat, dovada fiind ca nu a mai scos nimic pe piata, asta in defavoarea fanilor care au ramas dezamagiti .Ne -am cam saturat de atatea lucruri rele care s-au intamplat in ultimul timp.E nevoie de o schimbare, de o revenire in forta, asa cum o stim. Ramane sa asteptam noul album la care lucreaza si va aparea pe piata muzicala in toamna.
Vocea Angelei are multe piese noi de interpretat, multe surprize de oferit celor care o indragesc, si multe zile de inseninat.Menirea ei de a aduce liniste in suflete nu s-a terminat.

5 comentarii:

Anonim spunea...

Mesaj pentru Angela Similea.
Sant un,,cantautore provinciale''si am pus pe muzica versurile lui Lermontov,,FURTUNA''si a rezultat o piesa muzicala deosebita.Vreau sa o cant in duet cu dumneavoastra.Daca va avea un ara
njament orchestral adecvat va fi un hit.Pot fi co
ntactat prin SMS la nr,0729825710 ori la
davidioan09@yahoo.com

Anonim spunea...

ha, ha...
esti nebun, nene sau neniculeee?

Cipriana spunea...

Eu i-am trimis lui nenea acela SMS in care i-am dat adresa de e-mail a Angelei, ca sa ii scrie, dar se pare ca nu a receptionat mesaju`.
Domnu` David Ioan, Angela nu sta pe net ca sa gaseasca mesajele dvs, ca am vazut ca ati mai scris si pe alte site-uri. Acuma serios, de ce nu-i scrieti pe mail? Poate aveti noroc sa va raspunda, da` nu prea cred. In fine, asimilea@yahoo.com e ceea ce cautati ;)

Cipriana spunea...

Aaa, si inca o treaba, ca de asta intrasem.
Mark, in primavara lui 2010 se lanseaza albumul solo al Angelei, cu piese in prima auditie. Asa a zis Ovidiu Komornyik la o emisiune acum ceva vreme.
Speram ca totul sa mearga bine si sa apara in final si melodiile anilor '80, pentru ca acolo nu sunt necesare inregistrari in studio :)

Cipriana

Anonim spunea...

poate sa lanseze si 20 de albume.pentru mine similea nu mai exista.dupa ce tot ce s-a scris aici, un lucru mi-e clar:nu are caracter!
cat despre aceasta corina,dupa tot ce a facut,nu pare sa fie intrega la minte.angela a
incurajat-o,sa se spele cu ea pe cap!

Trimiteți un comentariu

Lasa-ti impresiile aici

Introdu adresa ta de email aici, si vei primi ultimile noutati:

Delivered by FeedBurner