marți, 10 noiembrie 2009

E adevarat sau nu?

Acuzata in ultimul timp de anumite publicatii ca si-ar fi pierdut vocea, cei de la postul tv Antena 1 au mers direct la sursa, la Angela Similea pentru a lamuri situatia.E adevarat sau nu ca...?
Bineinteles ca au simtit in vocea Angelei Similea ca totul e ca inainte si ca toate sunt doar simple zvonuri menite sa zguduie putin Romania.Ne punem intrebarea: asa apreciem un artist de valoare in zilele noastre?
Madalin Ionescu la Acces Direct a dezabatut subiectul:http://www.antena1.ro/index.php?page=webcast&id=64706&type=show&item=179;
http://www.ziaremondene.ro/10-11-2009/Angela-Similea-dezminte-Nu-am-nicio-problema-vocala-video.html

sursa: antena 1,
:ziare mondene

3 comentarii:

Anonim spunea...

asa stiu pseudo-ziaristii din ziua de azi, sa aprecieze adevaratele valori ale tarii noastre.iar doamna angela similea este cea mai mare valoare pe care a avut-o,o are si o va avea romania,din muzica usoara.chiar daca unii dintre colegii domniei sale nu le convine,acesta este purul adevar spus nu numai de public dar si de specialistii in domeniu.

ioana spunea...

posibil sa aiba alte probleme de sanatate - arata destul de rau... Insa vocea nu are cum sa si-o piarda.

Anonim spunea...

nu are nici o problema de sanantate.nu arata deloc rau,pur si simplu in acel interviu era naturala spre deosebire de altele gen mirabela dauer care au o tona de pudra pe fata.toata lumea se intreaba care este secretul tineretii vesnice in ceea ce o priveste pe doamna angela ,asa ca lasati rautatile deoparte.

Trimiteți un comentariu

Lasa-ti impresiile aici

Introdu adresa ta de email aici, si vei primi ultimile noutati:

Delivered by FeedBurner