marți, 13 aprilie 2010

Dezmintire

Spectacolul De Dragul Tau sustinut de artistii Angela Similea si Ovidiu Komornyk la Deva, se pare ca nu va fi anulat, asa sustin cei mai multi fani care sunt la curent cu tot ce misca.Se pare ca ziaristul care a publicat acest material nu a fost suficient de bine informat, asta pentru ca organizatorii concertului nu sustin ideea anularii spectacolului.
Daca aveti informatii concrete, lasati-le pe blog.

31 comentarii:

Daniela spunea...

Multumesc pentru postare! O sa incercam sa demonstram ca acel articol e fals si pe data de 25 aprilie vom fi la spectacol la Deva. Sa speram ca si cei care au citit ziarul sa afle si sa inteleaga ca spectacolul se va tine, altfel daca nu se vor vinde bilete datorita acelui articol, inseamna ca totul a fost poate o sabotare sau un lucru facut cu rea intentie.

mirela spunea...

nu ar fi de mirare ca fanii mirabelei dauer sa saboteze acest spectacol.ei nu pot accepta faptul ca angela este regina muzicii usoare romanesti!!!succes,eu am fost la spectacol,este bestial.

Anna spunea...

Haideti sa cerem dezmintirea articolului..macar atat sa faca si ei..daca le apartine gafa!!

Daniela spunea...

se pare ca autoarea articolul a facut precizarile de rogoare, doar ca atat nu e suficient...nu toata lumea citeste presa on-line...ce se intampla cu cei care au citi ziarul si inca mai cred ca spectacolul s-a anulat? sper sa tipareasca in ziarul urmator scuzele de rigoare...:"ULIA TUDOR14.Apr.10-09:19hs
Iulia Tudor

Pentru ca lucrurile sa fie cat mai clare, precizez ca spectacolul cu Angela Similea si Ovidiu Komornyic NU s-a anulat. Informatia "sansele ca acesta sa aiba loc sunt mici" a fost obtinuta de la reprezentantii Casei de Cultura din Deva, respectiv de la directorul institutiei-Mladita Filip. Pentru a nu crea confuzie, probabil ar fi trebuit sa citez sursa cu aceasta precizare, insa un articol nu poate fi scris in intregime intre ghilimele, nu se poate rezuma la un citat de zeci de randuri.

Este absolut adevarat ca un eveniment cultural nu are pret. Am specificat insa pretul biletelor de la spectacole si concerte numai in ideea ca cei care nu sunt la curent cu acest lucru sa-l afle.

Personal, sper ca datele care arata ca s-au vândut peste 150 de bilete la spectacolul in cauza sa fie reale si ca Angela Similea si Ovidiu Komornyic vor urca intr-adevar pe scena Casei de Cultura din Deva."

Anonim spunea...

Si confirmarea ca cele doua spectacole vor avea loc:
http://www.adevarul.ro/locale/hunedoara/Aproape_150_de_bilete_vandute_la_concertul_semnat_de_Angela_Similea_si_Ovidiu_Komornyik_0_244175845.html

Lavinia

Daniela spunea...

da in sfarsit, multumim Lavinia! astfel de articole chiar imi face placere sa le citesc! http://bit.ly/d3opoB

Mark spunea...

Multumim pentru implicare si suportul oferit in sustinerea spectacolului si informarea fanilor

mirela spunea...

repet,a fost un sabotaj initiat de fanii dauer.rusine sa le fie.dauer a fost,este si va fi intotdeauna in umbra angelei.

Cristi Banu spunea...

iar v-au apucat damblalele si nabadaile, iar vreti sa semanati scandaluri??? de unde pina unde ati scos-o pe asta cu fanii mirabelei???
angela are stilul ei inegalabil dar ar fi nedemn sa nu recunoasteam imensa valoare artistica a mirabelei si ca are un glas cel putin urias!!! nu e cazul sa fim exclusivisti dar trebuie sa fim corecti cu calitatile unor mari artiste... corina are specificul ei, dida e flacara arzind, aura e lumina de stea in cintec... angela e orhidee si magnolie de cintec dar trebuie sa fim mindri ca impartim aceeasi spatialitate si aceeasi contemporaneitate cu aceste mari dive ale cintului... deci, va indemn la pace si intelegere si nu mai alimentati bursa zvonurilor si lasati zvonistica fara a mai intina niste mari nume care ne-au facut sufletului in timp, placere si revarsare de incintare!!! Cristi

Mark spunea...

sustin afirmatia lui Cristi.

mirela spunea...

nu se compara angela cu celelalte,punct!!!nu este vorba de exculusivitatea ci este purul adevar.iar de la fanii belei scortaru ma astept la orice.

Cristi Banu spunea...

mirela, tata, mergi la un medic specialist! angela ar fi ranita daca ar afla cum ginditi... e urit ce incercati sa faceti din nou! stati dracu' in bancile voastre si nu mai improscati cu noroi, si nu mai adoptati maniere care sigur nu fac cinste celor care chiar au sustinut-o pe angela atitia ani si care o iubesc dezinvolt si dezinteresat! cine seamana vint culege furtuna asa ca faceti-va curat in suflete si nu mai murdariti un spatiu ce ar trebui sa fie plin de lumina!!! in seara asta chiar m-am enervat rau... mirela si mai cum??? aveti taria de caracter si treceti-va numele intreg... eu sint un pacifist si un concilinat din fire dar chiar nu mai pot fi gentil cind vad ca se doreste implicarea unor nume in niste jocuri de interese ale unor fani cu multe lipsuri... nu cred in varianta cu fanii mirabelei! pe multi ii stiu si eu cum cunosc foarte multi angelisti iar viata mi-a facut mare onoare sa le am aproape pe marile artiste si stiu sigur ca daca ar vedea ce incercati sa faceti stirnind conflicte intre cei ce le iubesc cintecul sigur ar fi deznadajduite si mihnite!!! hai sa dam dovada de oameni mari cu capul pe umeri!!! renuntati la orgolii nejustificate si la prostiile unor minti bolnave si va faceti in inimi ninsoare de soare si ninsorile de flori! Cristi Banu

mirela spunea...

draga cristi,am inteles mesajul tau dar repet angela este unica si intotdeauna a fost number one.toate cele bune.
ai cumva filmari din emisiunea ,,o seara la corbeanca,,realizata de aurora andronache prin 1997 unde angela a cantat 3 piese si anume ,,mai vino mama,, , ,,in ochii tai se vede marea,, si vorbe doar vorbe,,?filmarile au foat realizate in decorul mirific al proprietatii domnului tantareanu.

marius cristian spunea...

si eu sustin afirmatiile domnului cristi banu .pace in suflete si sanatate.

Cristi Banu spunea...

mirela chiar nu am filmarile alea! stiu depre ce vorbesti... incerc si eu sa fac rost de ele si cum am procedat cu restul daca e sa le procur le dau drumul in lume! stiu ca angela e unica si irepetabila dar sa lasam ca fiecare din stelele cintecului sa straluceasca pe cerul muzicii... fara a mai apela la invective care sa duca la folosirea de adjective si epitete care nu fac cinste!!! ma bucur ca pina la urma lumina a doborit adincul de intuneric... aveti grija de voi si numai bine! multumesc pentru adeziune mark si marius cristian... CB

Anonim spunea...

Salut ! Am eu acele filmari de la Corbeanca pe dvix. Daca vrei ma duc la un centru de specialitate sa-l copieze si ti-l trimit , de data asta pe dvd. Contacteaza-ma pe mess. Daca nu intervine nimic , duminica 25.04.2010 ma duc la concertul de la Deva inarmata cu multa nerabdare sa o revad pe d-na Angela si ...un aparat foto si o camera video. Salutari si tie Mark! Cosmina - Cluj.

Anonim spunea...

cosmina te rugam dak te duci la concert sa postezi pe youtube filmarile.

mirela spunea...

cosmina care este adresa ta de mess?ma intereseaza filmarile.

marius cristian spunea...

filmarile de la revelionul 1989 1990 le are cineva ? filmarile au fost realizate atunci intr-o locatie din ploiesti.angela canta acolo ,,ninsorile de flori,,. atunci a fost primul revelion liber. a fost ceva sublim.imi aduc aminte si acum.daca le are cineva va rog postati-le pe youtube.multumesc .

Anonim spunea...

Daca este Mirela Panduru o rog sa ma contacteze.georgiana.Cluj-Napoca

Anonim spunea...

Buna, o rog pe Cosmina sa ma contacteze.Georgiana Cluj-Napoca.

mirela spunea...

la revelionul 89/90 angela a fost prezenta cu 2 filmari realizate de mariana soitu: ultimul tramvai care este postata si ninsorile de flori de care spunea marius cristian.
la revelion 91/92 sau 92/93 angela a fost singura artista prezenta cu un microrecital de 3 piese filmate de mariana soitu:flacara nestinsei iubiri,evanghelina si spune-mi care este vina.primele2 filmari sunt postate ultima nu,poate o are cineva.

monica spunea...

Cred ca filmarea cu "Spune-mi care este vina" este asta http://www.youtube.com/watch?v=lvm6ne4wKo4

anca spunea...

mai multe filmari de la specatacolul De dragul tau din bucuresti are cineva?as vrea f mult dak poate sa le posteze pe youtube.ms

Cristi Banu spunea...

gasiti filmari din turneul de dragul tau pe canalul youtube raffaelo34 unde se afla postata si filmarea cu spune-mi care-mi este vine!!! CB

Cristi Banu spunea...

DE DRAGUL TAU va continua la pitesti pe 17 mai si ploiesti pe 19 mai asa ca e minunat ca se intimpla!!!! CB

Anonim spunea...

O rog pe Mirela si Cosmina sa ma contacteze.Georgiana-Cluj-Napoca.

anca spunea...

cand veti pune si finalul de la emisiunea geniali pe youtube?

Cristi Banu spunea...

se va pune in scurt timp! CB

marius cristian spunea...

filmarile cu angela similea de la revelionul 89-90 nu se afla pe youtube ci doar cele de la revelionul 90-91 cu ,,FLACARA NESTINSEI IUBIRI,,;,,SPUNE-MI CARE-MI ESTE VINA,,si,,EVANGHELINA,,.ASTEPT SI EU POSTAREA FINALULUI DE LA GENIALI.MULTUMESC.

cristina spunea...

are cineva filmari de la concertele celor 2 artisti? tare mult ne am dori sa vedem, noi cei care nu am putu veni la concert.ms

Trimiteți un comentariu

Lasa-ti impresiile aici

Introdu adresa ta de email aici, si vei primi ultimile noutati:

Delivered by FeedBurner