marți, 13 aprilie 2010

Concert anulat!


Pentru mulţi locuitori ai oraşului de la poalele Cetăţii, viaţa culturală a municipiului lasă de dorit. Paradoxal însă, chiar şi acele spectacole care totuşi sunt programate la Casa de Cultură sunt anulate pentru că biletele nu se vând.

Preţurile ridicate reprezintă principala cauză pentru care aproape toate evenimentele culturale din reşedinţa de judeţ sunt anulate. De la începutul anului până în prezent, în Deva trebuia să aibă loc şapte spectacole de teatru, unul umoristic şi două concerte de muzică uşoară. Din totalul acestora, patru au devenit istorie pentru că numărul biletelor vândute a fost prea mic. Cel mai recent anulate urmau să-i aibă ca protagonişti pe Doru Octavian Dumitru şi pe Adriana Trandafir.„Să aducem manele?”


„Cu două zile înainte de eveniment, la ultimul spectacol menţionat nu se vânduse niciun bilet, cu toate că preţul a fost de 25 de lei, mai mic comparativ cu altele. La cel cu Doru Octavian Dumitru, singurul spectacol umoristic în patru luni, s-au dat doar 20 de bilete din cele 300 puse în vânzare.
Prin urmare, ambele evenimente s-au anulat”, a declarat directorul Casei de Cultură „Drăgan Muntean” din Deva, Mlădiţa Filip. Pe 25 aprilie este programat concertul live semnat de Angela Similea şi Ovidiu Komornyik. Şansele ca acesta să aibă loc sunt mici, pentru că s-au vândut doar 10 la sută din totalul biletelor, adică 40. Administraţia instituţiei de cultură susţine că ar putea asigura lunar câte un eveniment, în condiţiile în care devenii s-ar arăta cu adevărat interesaţi. „Nu am mai fost la un spectacol de doi ani. Când am timp nu am bani şi invers”, a spus Nicolae Avram, un tânăr de 25 de ani. Singurele manifestări culturale care au adunat ceva public au fost cele ale lui Florin Piersic şi Emilia Popescu, de anul trecut.
„Am vrut să punem în scenă piesa «O noapte Furtunoasă», cu actori de la Bucureşti. Am renunţat. Ce să facem? Să aducem interpreţi de manele pentru a avea sala plină? Asta nu înseamnă cultură!”, a adăugat Mlădiţa Filip.

sursa:http://www.adevarul.ro/locale/hunedoara/Devenii_vor_cultura-dar_nu_merg_la_spectacole-Adevarul_de_Seara_Hunedoara_0_242376276.html

4 comentarii:

Anna spunea...

Nu este adevarat..
Verificati inainte sa preluati informatii...

Anonim spunea...

Anna are dreptate. Stirea este falsa!
Spectacolele se tin!

Dragi "ziaristi" invatati sa va informati!

Lavinia

Gabriela spunea...

Invatati, invatati, invatati!


Gabriela

Daniela spunea...

Stirea este falsa. Oricine poate suna organizatorul sa intrebe de spectacol si acesta va spune ca se va tine si va putea confirma ca datele din articol sunt total eronate cu privire la bilete. Organizatorul nici nu stie de acest articol. Te rugam Mark, mai posteaza un subiect prin care sa inteleaga lumea clar ca nu este anulat spectacolul sunt doar presupuneri pe care oganizatorul si Casa de Cultura, chiar, le dezmint. MULTUMESC

Trimiteți un comentariu

Lasa-ti impresiile aici

Introdu adresa ta de email aici, si vei primi ultimile noutati:

Delivered by FeedBurner