joi, 15 aprilie 2010

Spectacolul - De Dragul Tau - se va tine




Articolul „Devenii vor cultură, dar nu merg la spectacole”, publicat de Adevărul de Seară în data de 13 aprilie a stârnit reacţii în reşedinţa de judeţ. Reprezentanţii Casei de Cultură au fost asaltaţi de fanii Angelei Similea şi ai lui Ovidiu Komornyik.

„Nu ni s-a întâmplat niciodată să primim atât de multe telefoane, unele chiar din alte judeţe. În ultimele trei zile am vândut o sută de bilete, pe când la alte spectacole nu reuşeam să vindem atâtea nici în trei săptămâni”, a declarat, în această dimineaţă, directorul instituţiei, Mlădiţa Filip.

Spectacol confirmat
Potrivit acesteia, cei doi artişti au confirmat recent că spectacolul va avea loc conform programării, adică în 24 aprilie în municipiul Petroşani, iar în 25 aprilie în oraşul de la poalele Cetăţii.

sursa:http://www.adevarul.ro/locale/hunedoara/Aproape_150_de_bilete_vandute_la_concertul_semnat_de_Angela_Similea_si_Ovidiu_Komornyik_0_244175845.html

3 comentarii:

Anonim spunea...

E ora 2.30 tocmai am ajuns acasa de la spectacolul tinut la Deva....A fost superb! Conform spuselor artistei insa, cel de la Petrosani a fost mai reusit.Pozele si alte impresii vi le trimit in zilele urmatoare!Cosmina -Cluj PS. Nu am filmat nimic!

Mark spunea...

ok Cosmina. Felicitari.Asteptam impresii si poze de la concert.Numai bine

andra spunea...

ce frumos ca ai putu sa mergi la spectacolul celor doi! abia asteptam sa vedem pozele. filmari are cineva?

Trimiteți un comentariu

Lasa-ti impresiile aici

Introdu adresa ta de email aici, si vei primi ultimile noutati:

Delivered by FeedBurner