luni, 31 mai 2010

Angela Similea la Roman

In vara aceasta concertul De Dragul Tau va continua.Surse sigure sustin ca diva va concerta si in Roman si nu intr-o zi oarecare ci chiar de ziua de ei.Pe data de 9 iulie 2010 artista va pasi pe scena Casei de Cultura a orasului Roman unde impreuna cu Ovidiu Komornyck vor darui spectatorilor tot cee e mai frumos si incantator: muzica lor.

19 comentarii:

marius cristian spunea...

te corectez draga mark,,tot cea ce e mai frumos,,

Mark spunea...

mersi de corectura. ai dreptate. am scris articolul pe fuga de la servici.:)

Rasvan spunea...

Ca lumea. Poate ajung si eu la Roman daca sunt in zona. Am un "ce" vis-a-vis de melodiile lui Komornik - foarte expresive de altel- nu stiu ...mi se par cam un pic "fortate"....dar norocul lor ca le interpreteaza o mare solista! Ca pentru celelalte ce sa spun ....mai nou .... "A fost un accident" a inceput sa imi placa. De "Un albastru infinit" si "Marea cinta" ce sa spun ...m-au "ajutat sa ies din iarna"!
Ai cumva feed-back-uri din partea Angelei?

Mark spunea...

inca nu am sunat-o dar daca d-nul Victor Surdu mi-a impartasit acest lucru, inseamna ca este reala informatia

florin spunea...

Cum e posibil ca un artist ca ea sa nu aiba un site OFICIAL? E de necrezut! Am vazut de curand site-uri ale unor artisti (Corina Chiriac - absolut superb..., Mirabela Dauer..pana si Gabriel Dorobantu) si am ramas placut impresionat de ceea ce am gasit acolo! Din pacate dezinteresul pentru astfel de lucruri, cu adevarat importante pentru cei cativa fani ramasi, vine chiar din partea artistului respectiv. Fie ca ne place sau nu sa credem asta! PACAT!

marius cristian spunea...

Noi angelistii nu suntem cei cativa ramasi.Suntem intr-un numar mare.Si pana la urma va fi cineva care va face un site oficial ,,angelasimilea.ro,,cred eu.Cineva cu suflet mare.SPER.

florin spunea...

CAND???? Cand va implini 70 de ani?? ce e atat de greu..sau atat de scump pt un artist atat de mare?

Cipriana spunea...

Site-ul oficial angelasimilea.com e in lucru. Unele sectiuni sunt deja finalizate.
Si nu inteleg, de ce atatea ofense? Are, nu are site oficial, Angela Similea rămâne Angela Similea!

Anonim spunea...

AS DORI DIN TOT SUFLETUL SA VINA SI-N GALATI...MI-E ATAT DE DOR DE EA.CUVINTELE SUNT PREA TIMIDE CA SA EXPRIME CE SIMT DE ATATIA ANI DE CAND O IUBESC

PETRONELA

maria spunea...

ovidiu komornyik a postat pe guestbook-ul fanclubului sau k vineri va fi impreuna k angela la andrei partos in emisiune, iar sambata vor fi la un teledon pe tvri

Florin spunea...

Detin o mini colectie de fotografii (peste 250 foto) realizate intre anii '86-89, din concerte si backstage, in majoritate alb-negru si UNICAT (suport hartie foto)colectie pe care vreau sa o donez acestui site sub rezerva ca fotografiile vor fi folosite exclusiv de catre administratorul site-ului- in posesia caruia vor intra-, vor fi postate in beneficiul fanilor de aici si NU vor fi instrainate altor persoane. M-as bucura daca aceasta donatie va ajuta la infiintarea unei sectiuni "galerie foto arhiva" intrucat fotografiile sunt inedite si sigur vor bucura privirile celor ca acceseaza site-ul tau!

Cipriana spunea...

Eu abia astept sa le vad! :x

Mark spunea...

Desigur,orice material este binevenit Florin.Sunt convins ca vei bucura multi admiratori ai Angelei Similea cu imaginile inedit pe care le detii.Vom crea o sectiune Galerie foto arhiva unde le putem posta.
Pastram legatura.

florin spunea...

OK Mark. ma bucur sa aud asta. lasa-mi un mail si te contactez astfel incat s apoti intra in posesia lor. Week end placut.

Mark spunea...

adresa mea de mail este:catalynwest@yahoo.com

Daniela spunea...

abia astept si eu sa le vad :X

monica spunea...

Multumim pentru gest Florin, in mod sigur va incanta pe multi :X

marius cristian spunea...

si eu astept pozele .

florin spunea...

ma bucur :). In week-end vor ajunge la Mark si pe urma va decide el cand si cum le va posta!

Trimiteți un comentariu

Lasa-ti impresiile aici

Introdu adresa ta de email aici, si vei primi ultimile noutati:

Delivered by FeedBurner