vineri, 18 iunie 2010

Prezenta pe National Tv

Diva va aparea in emisiunea Duminica in Familie a Corinei Chiriac, pe National Tv , duminica 2o iunie 2010, alaturi de Ovidiu Komornick unde aproximativ toate piesele de pe albumul De dragul tau vor fi interpretate.Este o emisiune speciala dedicata activitatii Angelei Similea timp de 40 de ani .

27 comentarii:

Anonim spunea...

Mai Catalin, e chiar asa greu sa inveti sa scrii corect numele lui Ovidiu KOMORNYIK?

Lavinia

marius cristian spunea...

Va fi prezenta la emisiunea ,,sa v-amintiti duminica,,si nu duminica in familie.pe national tv de la 13.30.

Gabriela spunea...

Adica emisiunea tine 40 de ani?! :)), :))

monica spunea...

chiar si la varsta mea simt o oarecare presiune psihologica, s-ar putea sa nu-i prind sfarsitul :))

Cristi Banu spunea...

Iar ati inceput sa fiti rautaciosi si va doriti sa va dati perfectionisti... baiatu' v-a anuntat deci nu mai fiti circotasi, 99 % din informatie e valabila asa ca luati stirea ca atare, extaziati-va dupa emisiune pentru ca veti avea parte de un regal... si stiu ce spun! asa ca fi-ti mai ingaduitori si faceti dovada ca sinteti intr-adevar marcati de sentimente luminoase... din postarile voastre reiese ca aveti mai degraba apus inorat in suflet si ca nu lasati deloc din suflete sa va irumpa flori si scintei stralucitoare doar cele usor inveninate si intepatoare! aveti grija de voi... asa sint eu... transant dar ingaduitor... Cristi

Anonim spunea...

Fiti,domnule Banu.Fiti,asa se scrie corect.
Fiti,verb predicativ,modul conjunctiv.Ex.Fiti respectati ! (diateza pasiva)
am observat si la Mark citez:,,A-ti vrea ca Angela Similea sa scoata un DVD cu toate videoclipurile care le-a lansat de-a lungul carierei sale?'',ati(asa se scrie!)e varianta corecta,fiind verb auxiliar.

Nu-i bai,poate ati scris in graba.Scuze pentru interventia de a face aceasta analiza gramaticala.Numai bine!Loredana

Mimi Enescu spunea...

Draga,ce tot va certati,principalul este ca regina muzicii usoare romanesti va fi personajul principal al acestui regal muzical semnat de Flori Satmari.

Cristi Banu spunea...

Loredana din graba s-a intimplat sa scriu asa... pina la urma nu e nimeni atit de doct incit sa se apuce sa faca corectii pe aici si sa dea lectii... important e ca exista un flux informational si atita timp cit exista o sursa e bine sa o apreciati... eu, am tot facut gesturi in timp dar vad ca toti aveti tendinta de a fi scortosi, cit mai impozanti, aveti impresia ca sinteti izbutitorii firii, ca sinteti sinonimi cu clipa de victorie ce va asigura laurii gloriei... unde va e clementa si toleranta, daca tot v-ati adunat pe aici de ce nu faceti dovada unor suflete ce se lumineaza la stralucirea cintecului... CB

Cristi Banu spunea...

E ZIUA ACEASTA SPECIALA, PENTRU SUFLET LOGODNICA, DEMNA DE A FI MENTIONATA IN A TIMPULUI CRONICA, AZI LA PRINZ LA NATIONAL TV ''SA V-AMINTITI DUMINICA'' CU ANGELA SIMILEA, DIVINA, SPLENDIDA SI UNICA! VA FI UN REGAL, UN VIS, O EDITIE TONICA, VA GARANTEZ O ZI FRUMOASA SI... ARMONICA!!! CB

Cristi Banu spunea...

acum Loredana se va napusti, dupa ce va face analiza pe text, sa imi condamne CACOFONIA... de la "faca corectii"!!! hihihi... CB

Cristi Banu spunea...

Loredana ia repetitia EXISTA ca o figura de stil... hahaha! CB

Mark spunea...

Deci nu imi vine sa cred.Nu am mai intrat de vineri pe net si azi am vazut o groaza de comentarii c-am rautoacioase ce-i drept.Asta imi dovedeste inca o data ce multi "prieteni" am.O simpla greseala strecurata in text,un articol scris in fuga din lipsa de timp si repede sariti cu corecturile si criticile de rigoare (Gabriela si Monica).Ati fi mai mature si intelepte daca ati impartasi si celorlalti din colectiile voastre de materiale .E simplu, nu?
O zi frumoasa pentru toti si numai bucurii
Ceau.

Anonim spunea...

Imi cer scuze pentru interventie.
Nu am vrut sa supar pe nimeni.Loredana

monica spunea...

Mark replica mea era doar o gluma si nicidecum vreo rautatea,din pacate comnunicare de acest tip nu faciliteaza nuantele in exprimare. Oricum departe de mine a ma erija in vreo autoritate gramaticala in conditiile
in care sunt predispusa la greseli de tipul acesta atunci cand scriu in graba.
Imi pare rau ca datorita unei atmosfere mai tensionate care se mai creeaza pe aici
devine mult mai greu a distinge o gluma.

Cristi Banu spunea...

NU STIU CE E MAI INTII? EXTAZUL, INCINTAREA, RASFATUL SIMTIRII, DESFATAREA TRAIRII, EMOTIA FIRII, CINTECUL IMPLINIRII, ACUMULAREA AMINTIRII, DOVADA IUBIRII! AM TRAIT DIN NOU MOMENTUL, AM SIMTIT DIN NEMARGINIREA... CEA CARE INFINITIZEAZA SI ETERNIZEAZA! CB

MIMI ENESCU spunea...

draga,a fost un regal al bunului simt,elegantei,bunului gust,distinctiei,rafinementului,elegantei.intr-un cuvant:ANGELA SIMILEA!

Anonim spunea...

Cata nesimtire si jeg sufletesc sa faci o reclama pentru RCA in care sa spui "dragi pensionari, nu va fie frica ca pierdeti 15% din salariu". Doamna Similea, considerand ca nu e vorba de avantaje pecuniare, ca doar unii va cunoastem din tinerete si stim ca bani ati avut mere, cum puteti scuipa in obrazul pensionarilor care va cumparau discurile? Nu conteaza ca 15% inseamna paine, medicamente, o factura la telefonul la care nu putem renunta, avem nevoie de ambulanta cateodata. SA VA FIE RUSINE. In urmatoarea zi cand vom iesi in strada va invit sa veniti sa stati de vorba cu noi, iar daca aveti tupeu, spuneti atunci muritorilor de foame ca 15% nu conteaza.

Cipriana spunea...

Am impresia că se vorbeşte aiurea pe-aici, în ultimul comentariu. Cum să le taie pensionarilor din SALARIU? Şi am căutat şi eu pe net, era vorba de următoarea chestie: "Compania de asigurari Omniasig a redus, vineri, pentru pensionari tarifele de raspundere civila auto obligatorie (RCA) cu 15%.", care nu are nicio legătură cu ce spuneţi dvs. Deci... gura mai mică! :)

marius cristian spunea...

A fost un adevarat regal muzical.

Mark spunea...

A fost de vis.Mai mult de atat nici nu se putea.

Cristi Banu spunea...

http://dl.transfer.ro/SA_V-AMINTITI_DUMINICA_ASOK-transfer_RO-20jun-5272d8.rar

Anonim spunea...

Multumesc, Cristi!

Gabriela

Anonim spunea...

Buna,multumesc doamnei Corina Chiriac ca a invitat-o pe d-na Angela Similea.Superba,foarte bine arata si ma bucur ca a mai slabit,ii sta foarte bine si are un joc minunat pe scena cu Ovidiu K.,inca nu i-a disparut sclipirea aceea din ochi.M-am uitat cu mare drag la aceasta emisiune.Imi place la d-na Angela ca este foarte iubareata,imi place felul ei de a fi, o IUBESC MAXIM.De mica o iubesc,a fost prima cantareata pe care am descoperit-o si am s-o iubesc till I die.Sa aveti grija de dvs,d-na Angela si sa mai veniti pe la Tulcea.PROMITETI? Lidia din Delta.

Anonim spunea...

Poate faceti in asa fel incat sa citeasca si d-na Angela Similea,mesajele noastre.Poate faceti posibil acest lucru.

Anonim spunea...

Da,vreau sa apara un DVD cu toate videoclipurile,mai ales din anii `80-90,de fapt,toate.Va iubesc de la cer la pamant si de la pamant la cer.Lidia/Tulcea.

Anonim spunea...

Lidia vor avea concert si la mare..in aceasta vara...asa ca poate ajungi acolo;)

Cristi Banu spunea...

http://dl.transfer.ro/ANGELA_LA_PORTILE_IUBIRII-transfer_RO-26jun-eb3718.rar

gasiti la linkul cu serialul angela la portile iubirii in 8 episoade realizat cu ani in urma de marian stere... CB

Trimiteți un comentariu

Lasa-ti impresiile aici

Introdu adresa ta de email aici, si vei primi ultimile noutati:

Delivered by FeedBurner