joi, 8 iulie 2010

La Ceas Aniversar


E greu sa vorbesti despre Angela Similea.O viata dedicata muzicii,o viata inchinata publicului larg.O artista desavarsita din toate punctele de vedere.Pe 9 iulie 1946, s-a nascut celebra cantareata de muzica usoara romaneasca Angela Similea.O stea care de mica a dat semne ca muzica este si va fi viata ei,ceea ce s-a si dovedit.Succesul a venit imediat, iar odata intrata in gratiile publicului ,nimeni si nimic nu putea opri ascensiunea artistei pe piata muzicala.Slagar dupa slagar,aparitii pe tv, concerte in tara si strainatate, zeci de premii, discuri,casete, cd-uri, vederi, aparitii in presa, toate acestea au urmat.Publicul o iubea si-i voia muzica.Asta inseamna munca iar ea este rasplatita cu succes si incununari.
In prezent cantareata este la fel de iubita de publicul roman, cel care nu a uitat ce insemna muzica de calitate.Prezenta pe sticla in ultimul timp, albumele si concertele recente toate arata ca artista nu s-a oprit din drumul ei .
La Multi ani Stimata Doamna!


8 comentarii:

monica spunea...

La multi ani Angela! Iti doresc sanatate, sa te bucuri de tot ce ai realizat in toti acesti ani de muzica si sa fi inconjurata mereu de oameni care te iubesc si care sa-ti fie alaturi; iar pe noi, publicul tau, sa continui sa ne incanti cu prezenta si muzica ta.
Viata sufletului meu a fost mai frumoasa pentru ca tu ai existat si pentru asta iti multumesc si te port cu mine mereu.

Cristi Banu spunea...

9 IULIE - ZI SENINA CU IZ DE SARBATOARE INALTATOARE, CIND CINTECUL S-A LOGODIT DE VESNICII CU UNIVERSUL, CACI NU STIU CE SINT ELE MAI DEGRABA, VIS, SPERANTA, FLOARE, DE CIND SI-AU UNIT VIATA CU MUZICA SI VERSUL, LE ESTE GLASUL GENEROS SI ACOPERITOR PRECUM UMBRELA, LA MULTI ANI DIVE DE CINTEC: ANGELA, MARGARETA, MIRABELA... Cristi Banu

marius cristian spunea...

LA MULTI ANI va ureaza acelasi etern admirator Marius Cristian.

Anonim spunea...

Acelei ane bune care coborand din caleasca-i magica, cu bagheta sa fermecata a impartit oamenilor dragostea, bunatatea frumosul, a aratat ca viata este frumoasa in felul ei, la ceas aniversar, un sincer La multi ani.!SA ne traiest draga noastra Angela!.Cu admiratie, dragoste si bucurie in suflet, Georgiana Chitta, Cluj-Napoca

Anonim spunea...

Doamnei muzicii usoare Angela Similea, ii urez sanatate, belsug in casa, D-zeu sa-i lumineze viata, caci in rest, cei care au admirat-o pe aceasta nepretuita stea, o vor dori-o si-n continuare, deoarece vocea divei emana caldura, frumos, iar noi, muritorii, ne teleportam intr-o lume de vis, in care uitam pentru o clipa de vicisitudinile vietii. La multi ani,Angela Similea! Cu respect,Patricia Hofman,Constanta.

Daniela spunea...

Nu se poate exprima in cuvinte multumirea mea pentru tot ceea ce transmite prin cantec, prin prezenta scenica, prin gesturi, printr-o privire, printr-o vorba. Prin cantec daruieste viata, bucurie, alinare, iubire. Va doresc atat: multa sanatate, putere si fericire, sa va dea Dumnezeu, pentru ca si dumneavoastra ne-ati oferit fericire si din tot sufletul La multi ani! A.Daniela

Anonim spunea...

Pentru ca muzica adevarata sa ramana o minune e nevoie de sacrificiu,iar cel mai bun exemplu de tenacitate si putere de sacrificiu este ANGELA IOANA SIMILEA, nume predestinat SUCCESULUI...LA MULTI ANI FERICITI !

Anonim spunea...

La multi ani si multa sanatate!maria

Trimiteți un comentariu

Lasa-ti impresiile aici

Introdu adresa ta de email aici, si vei primi ultimile noutati:

Delivered by FeedBurner