luni, 23 martie 2009

Explicatii…

Am ramas uimit sa constat ca voua, chiar va pasa de blogul Angelei Similea.Si asta datorita mesajelor pe care le-ati trimis.M-ati surprins prin atitudinea voastra, si a-ti reusit sa ma convingeti ca blogul trebuie sa mearga mai departe.Am fost foarte dezamagit de faptul ca absolut nimeni nu a lasat un simplu comment de 8 Martie cand era ziua femeii, deci si ziua Angelei Similea.Ma asteptam sa curga urarile voastre catre artista. Atunci realizasem ca blogul e neinteresant si ca nu mai are nici un sens sa imi pierd timpul cu astfel de lucruri.Acum vad ca sunte-ti alaturi de mine si impreuna vom continua drumul mai departe Mark

4 comentarii:

Anonim spunea...

Comentariile nu sunt un reper prea bun Mark. Multi viziteaza, citesc blogul, dar nu au timp sau nu stiu pe moment ce sa scrie. Mi se pare o decizie buna aceea de a continua. Si sa stii ca si eu sunt un vizitator "pasiv", chiar daca ai sa ma certi pentru asta :) .

Anonim spunea...

Esti o draguta Teo ca de obicei.Stii ca am incredere in tine.Mersi

Anonim spunea...

O, Doamne, Mark! Pai eu de exemplu am vazut articolul pe 9 martie, si am zis ca Angela primeste atat de multe urari, iti dai seama ca toate suna asemanator. Insa ceea ce ai facut tu de-a lungul timpului este incomparabil. Ne-ai anuntat mereu aparitiile Angelei, ne-ai tinut mereu la curent cu noutatile, ar fi imposibil sa renunti atat de usor! Ma bucur ca te-ai razgandit, totusi. Deci, o data revenit, te asteptam cu noi vesti!:)

Anonim spunea...

Sa nu inchizi niciodata blogul asta! ne tii la curent cu toate noutatile iar eu recunosc ca il accesez aproape zilnic.E super!

Trimiteți un comentariu

Lasa-ti impresiile aici

Introdu adresa ta de email aici, si vei primi ultimile noutati:

Delivered by FeedBurner