joi, 8 aprilie 2010

Angela Similea prezenta la Acces Direct








Angela Similea a onorat invitatia lui Madalin Ionescu de a fi prezenta in cadrul emisiunii Acces Direct.Alaturi de Ovidiu Komornick, ea a interpretat cateva piese live si a raspuns intrebarilor adresate de gazda emisiunii.Ne-a dezvaluit in premiera ca in toamna isi va lansa noul album( speram sa nu fie de duete).A primit un disc de aur , un buchet de flori si un tort pe care era inscriptionat numele albumului "De dragul tau".

10 comentarii:

Anonim spunea...

dobitocii de la antena 1 au scris ca acesti artisti faceau playback.mi-a venit rau cand am vazut desi se observa ca ei cantau live !

Rodi spunea...

Cum ea a spus la un moment dat intr-un interviu-nu mai are ce demonstra.stim ce voce are,dar mai ales,stim cu totii ca ea nu ar canta altfel decat live.

Anonim spunea...

stiti cumva dak angela sau ovidiu vor participa la reluarea spectacolului lui florin piersic pe 16 aprilie?

Anonim spunea...

din pacate nu vor participa la acel spectacol.

Anonim spunea...

Nu vor participa..asa este.

Anonim spunea...

Ii rog pe angelisti sa-mi scrie pe adresa chitta_georgi@yahoo.com

gabriela spunea...

BUNA , FOARTE CORECTA DECIZIA DE A NU PUBLICA CEI CE NU ISI SEMNEAZA MESAJELE. AM LUCRAT , NU AM VAZUT EMISIUNEA , DAR AM SA MA UIT LA INREGISTRARE.AM RUGAT-O PE MAMA SA SE UITE SI MI-A POVESTIT TOTUL.INCA ODATA D.NA ANGELA A INCANTAT PRIN APARITIA EI. PTR. LAVINIA SI COSMINA, VOM VORBI CAT DE CURAND, IAR PTR. CRISTI , FRUMOS AI SISTEMAT APARITIA LA ACCES DIRECT.CA INTOTDEUNA, UN SALUT FANILOR, D.NEI ANGELA,CU DOR SI DRAG-GABRIELA.

Cristi Banu spunea...

la acces direct s-a facut playback intrucit conditiile tehnice ale studioului nu permit sustinerea unui live in bune conditii! nu e nici o tragedie, e o procedura uzuala in televiziune, chiar o conditie impusa de mijloacele tehnice... nu mai incercati s aintinati frumusetea unui moment artistic si lasati-i magia sa functioneze... direct de la surse va spun ca editia cu angela a atins cotele celel mai inalte ale audientei de cind se emite emisiunea!!! cei din echipa au pus suflet in realizarea momentului si asta s-a vazut prin sublimul si divinul cu care s-a pus cap la cap fiecare frintura din acest melanj de sentimente si inaltare a sufletului, a spiritului! sa ne bucuram si deci sa primim in suflet atita lumina, s amultumim angelei pentru decizia de participare si celor din echipa pentru ACCES DIRECT la sufletul unui inger, la tarimul ei de vis, la lumea de dragoste in care sint ninsorile de flori... aveti grija de voi!!! cristi banu

Mark spunea...

sunt convins ca ai dreptate, dar multi stiu doar sa comenteze de pe marginea santului fara sa cunoasca cata munca e in spatele a ceea ce se vede la tv.

cristina spunea...

cand se va posta pe youtube finalul de la emisiunea geniali?

Trimiteți un comentariu

Lasa-ti impresiile aici

Introdu adresa ta de email aici, si vei primi ultimile noutati:

Delivered by FeedBurner