luni, 11 aprilie 2011

Scrisoare catre Angela Similea


Angela Similea, Viata merge iubind inainte, asa suna unul din slagarele tale.Stim ca treci prin momente grele, cand viata ta a pusa la grea incercare.Noi ,admiratorii tai suntem alaturi de tine si acum.Stam langa tine si vrem sa mergi mai departe, sa iti urmezi drumul pe care ai pornit.Ai "rostul tau si menirea ta" pe aceasta lume.Ne ai incantat o viata cu melodiile tale, ai facut viata mai frumoasa si plina de speranta.Ai ridicat salile de spectacole in picioare, lumea te a iubit si te iubeste.Scena te asteapta.Romania te vrea.
Asteptam clipa cand te vei ridica,vei privi inainte si cu fortele adunate vei merge usor si sigur spre treptele ce duc la scena...
Dumnezeu sa va binecuvinteze si sa va intareasca.

23 comentarii:

Mark spunea...

Gandurile voastre de incurajare pot fi o continuarea a mesajului de mai sus.

Anonim spunea...

E greu sa dai sfaturi in astfel de momente. Angela a pierdut nu numai o persoana draga, ci si stilpul ce o sustinea in toate. Este foarte grea, draga Angela, situatia pe care o traiesti acum, dar vine o zi, vorba lu' Holograf, cind toate s-or sfirsi. Si atunci il vei intilni pe Victor si pe buni sus in cer, la Dumnezeu. Pina atunci, TU m-ai ai de luptat, Dumnezeu ti-a dat viata ca sa iti termini menirea si sa iti implinesti rostul. Ridica-te din cenusa si mergi mai departe. Invata sa fii puternica si sa nu iti plingi de mila. Nu permite circumstantelor ingaduite in viata ta sa-ti fure pacea, creativitatea si bucuria de pune in slujba ceea ce ai primit: glasul minunat, trimis de sus. Nu renunta niciodata cit vei trai pe acest pamint sa cinti, pentru ca nimic de aici de jos nu merita. Toate sint pentru cele de sus. In timp, vei invata, asa cum mi s-a intimplat si mie, ca prin harul sustinator al lui Dumnezeu poti indura orice, ca esti realmente puternica, si in primul rind: ca ai o valoare inestimabila in ochii divinitatii.
Privirea sus, gindul spre ziua revederii, credinta in harul Domnului, care este indeajuns pentru orice situatie.
Cred cu tarie ca poti invinge orice in viata! Domnul sa te ajute. You are in my prayers!
Love!

Anonim spunea...

te iubim,Angela,vei invinge durerea.nu putem trai fara CANTECUL tau!

Mark spunea...

mesajele insotite de numele voastre vor fi mai credibile.

Anonim spunea...

te iubim,Angela,vei invinge durerea.nu putem trai fara CANTECUL tau!

Loredana Paunescu

cris spunea...

cred k ar ajuta-o foarte mult pe angela daca impreuna cu ovidiu ar pregati acel mare specatcol pe care il planuisera. scena ii va vindeca aceasta durere

Anonim spunea...

E adevarat sunt oameni care te iubesc si care nu pot trai fara CANTECUL tau,care te-au admirat si iubit de mici copii si care vad in tine un simbol.Printre ei sunt si eu. Ma rog la bunul Dumnezeu sa te ajute sa treci mai usor peste aceste momente grele .Te iubesc!Adriana Zaharia

marcela feodorov spunea...

Te iubim,iti suntem alaturi si suferim pentru tine dar stim ca esti puternica ,neangenuncheata si demna chiar si in fata durerii. Mai stim ca vei reusi si vei arde inca mult timp pentru noi ,cei care te iubim de o viata Ridica privirea si de acolo de sus,vei primi raspunsul. Nu ai voie sa-ti dezamagesti STEJARUL!
Marcela Feodorov

monica spunea...

Curaj Angela, sunt convinsa ca vei găsi în tine și în cei multi ce te iubesc, forța, resursele și motivația de ați continua drumul.
Pe acel drum ne vei găsi și pe noi, întotdeauna..

Anonim spunea...

Se spune ca daca se stinge o lumanare o aprinzi din nou, dar daca se stinge o viata nu poti decat sa o plangi mereu... Cuvintele sant prea putine si totusi e singura cale prin care putem sa transmitem durerea noastra.Angela Similea ne-a alinat inima de multe ori prin vocea ei, e randul nostru sa-i fim alaturi acum cand viata o incearca atat de greu.Angela Similea trebuie sa revina pe scena pt ca Victor Surdu o iubea mult si pentru arta ei . D-zeu sa-l odihneasca sa-i dariuasca pace, liniste si lumina vesnica,iar doamnei Angela un sincer gand de mangaiere ,multa putere si tarie sa treaca prin aceasta mare durere.Noi cei ce o pretuim santem cu gandul si cu sufletul alaturi de Angela Similea.Adriana Cluj- Napoca

Anonim spunea...

Oameni buni, Angela noastra este indurerata, are nevoie de timp, este cumplit de greu sa pierzi pe cei mai dragi, mama si la scurt timp sotul.
Cand esti atat de suparat, nu poti canta!
Viata merge inainte si incet, sunt convinsa sa Angela isi va reveni, noi toti o iubim atat de mult si ea stie cat de iubita este.
Angela, suntem alaturi de tine, de durerea ta, Bunul Dumnezeu sa te intareasca, sa depasesti aceste clipe grele. Dumnezeu sa-l odihneasca in pace pe Victor si gandeste-te ca a suferit mult in ultimul timp si poate ca Dumnezeu l-a luat, ca sa nu mai sufere atat.
Curaj Angela, sa treci peste necazuri!
Te iubim!

Anonim spunea...

ce pacat ca angela nu apare in editia de pasti a emisiunii Sa v-amintiti duminica. speram ca este mai bine si o vom vedea in curand.

Anonim spunea...

Este mult prea devreme ca Angela sa apara in emisiuni tv.Cu timpul ,sunt sigura ca ne va incanta din nou cu prezenta si cu vocea de neegalat.Noi cei ce o iubim suntem alaturi cu gandul si ne rugam sa depasasca cu bine pierderea suferita Cu drag Adriana!

Anonim spunea...

da si eu cred ca in timp isi va relua toate proiectele pe care le planuise. speram sa ii fie bine

Anonim spunea...

Draga noastra Angela fie ca lumina sfanta a invierii sa te calauzeasca in viata ,sa-ti dea Dumnezeu sanatate ,forta si putere si sa nu uiti niciodata ca noi cei ce te iubim si te apreciem suntem alaturi de tine .Te iubim!

roxana spunea...

angela un Paste fericit si linistit alaturi de cei dragi!

Anonim spunea...

DRAGA ANGELA
trebuie sa lupti ptr ca te iubeste f multa lume ai multi admiratori care te sustin si sunt alaturi de tine ...te vrem pe scena caci acolo e locul tau
curaj
monica

Anonim spunea...

Asa este,sunt foarte multi cei care o iubesc si o sustin pe Doamna Angela Similea .Asteptam cu nerabdare sa o revedem ,sa o aplaudam si sa -i asternem in cale petale de trandafiri galbeni.Cu drag Adriana!

Anonim spunea...

http://www.click.ro/vedete/romanesti/Ovidiu-Komornyik-muzica-readuce-Angela-similea_0_1166283448.html

Mark spunea...

mersi frumos de link:)

Anonim spunea...

npc:)

Anonim spunea...

Durerea nu se vindeca. Se suporta. Si se depaseste.
Iubirea mamei si cea a lui Victor nu au murit si o vor sustine. Iar lumina pe care ne-a daruit-o cantand sa i se intoarca inmiit si sa o mangaie!
Ca si iubirea ooastra.
Liliana Dumitru

Anonim spunea...

cristina

Ce mult ma bucur ca marea doamna a cantecului romanesc Angela Similea a revenit pe scena la gala ovo muzic unde a cantat splendid.Multumim ca existati doamna Angela.Mult succes in tot si toate. "viata merge iubind inainte!"

Trimiteți un comentariu

Lasa-ti impresiile aici

Introdu adresa ta de email aici, si vei primi ultimile noutati:

Delivered by FeedBurner