joi, 9 aprilie 2009

Uimitor! Fanii Angelei Similea reproduc piesele artistei!

In seara asta, cautand pe Youtube “noi” clipuri ale artistei, am descoperit cu uimire un clip in care o doamna, admiratoare a Angelei, intr-un moment de relaxare, se aseaza in fata camerei si canta 2 piese: Casa mea si Viata este mai frumoasa. Frumoasa incercare.Cu aceasta ocazie dau start “concursului” de interpretare a pieselor din repertoriul Angela Similea.Cine crede ca poate interpreta o piesa, se va filma si clipul va aparea pe blog.Succese!

6 comentarii:

dawgama spunea...

cea mai tare stire de pe blgul tau :)
made my day...

Cipriana spunea...

Cat de tare!! Nu`i as tipa, dar merge! E de apreciat iubirea ce i-o poarta Angelei!:-? Frumos! Super idee, Mark, numai ca mi-e teama ca eu daca ma inregistrez nu`ti mai apare nimeni pe blog:))

Teo spunea...

Ai gresit ultimul cuvant :) Trebuia sa spui "succesuri" :P Stiu ca sunt total off topic, dar nu m-am putut abtine :D Doamna din clip este de apreciat.

Liliana spunea...

Frumos gestul doamnei Petruta!Si idea ta Mark e super!Asta imi aduce aminte de adolescenta mea!Si eu faceam la fel ca doamna din clip.Cintam melodiile Angelei toata ziua,iar drept microfon aveam tuburile de spray.Asta se intimpla acum 25 de ani.Aveam voce pe atunci...acum mi-a ramas doar iubirea pentru tot ce inseamna Angela Similea.Sper ca visul meu de a o intilni intr-o zi,sa se implineasca!Salut toti fanii Angelei Similea!

just me spunea...

fereasca D-zeu!
Femeia are grave probleme de sanatate...

Anonim spunea...

Femeia asta pare sanatoasa tun. Cu capul parca ar avea probleme.

Trimiteți un comentariu

Lasa-ti impresiile aici

Introdu adresa ta de email aici, si vei primi ultimile noutati:

Delivered by FeedBurner