vineri, 31 iulie 2009

La telefon, Angela Similea.

Astazi, a fost o zi speciala, o zi in care toate framantarile si toate gandurile umbrite de discutiile de mai inainte s-au destramat.Astazi, am vorbit cu Angela Similea la telefon.Nici mie nu imi vine sa cred.Timp de 10 minute, am purtat o discutie cu dumneai despre viata in general.Nu ma asteptam sa fie asa de deschisa si de bunavoitoare, sa ma asculte ce am de zis, unde mai pui ca am primit si lectii de viata.La finalul discutiei am primit urari de bine si succese.
Oameni buni, intradevar Angela Similea este o persoana calda.La intrebarea care sunt proiectele de viitor, dumneai mi-a raspuns ca inca nu poate sa dea detalii despre asta deoarece inca nu e nimic concret, insa cand va fi momentul, cu siguranta ne va tine la curent.In prezent,dumneaei sustine ca e implicata in anumite activitati care-i ocupa cea mai mare parte din timp , lasand deocamdata la o parte mailul si mesajele primite, cerandu-si scuze pentru cei dragi care i-au scris si nu a reusit sa le raspunda.
Cat priveste blogul acesta, dumneaei declara ca nu l-a vizitat, dar cu siguranta isi va lua timp si pentru el.
A ramas sa pastram legatura, dumneaei fiind deschisa pentru colaborare.
Simona, iti multumesc!

Pentru ca meriti!

8 comentarii:

Anonim spunea...

Simona Dutescu sa inteleg ca a facilitat aceasta convorbire...Super caracter!Bravo, Simona!

Cata, mergi inainte!TOT CEEA CE AI FACUT TU MERITA APRECIAT.

Anonim spunea...

mark faci bn k vrei sa continui k blogul.nu asculta comentariile rautacioase.angela chiar merita iubita

Anonim spunea...

isi va lansa angela un nou album?

Daniela spunea...

in sfarsit totul s-a lamurit...ai mai adus in discutie faptul ca atunci ti-a inchis telefonul? oare de ce aceasta schimbare radicala? asa e ea? cred ca te simti minunat dupa o convorbire cu ea, nu? felicitari si speram sa NE viziteze curand blogul (blogul nostru, al angelistilor).

Anonim spunea...

ti-am scris si eu cu, cateva zile in urma Mark, ca,Angela Similea nu inchide telefonul fanilor niciodata, ca nu-i sta in caracter asa ceva; se pare ca a fost o perioda cand timpul nu-i permitea idolului nostru sa raspunda cuiva, fie la telefon, fie prin mail-uri, etc. Stiam de la inceput ca, ai tras concluzii gresite in ceea ce o privea pe doamna Similea si asta dovedeste acum, ca inca nu o cunosti pe distinsa doamna; de altfel, recunosti si tu, Mark.

Anonim spunea...

Piesa ,,Suflet pierdut,, este pe pozitia 21 in topul Goldfm. Votati piesa pe http://www.goldfmromania.ro/top_gold.php.

Anonim spunea...

Esti sigur ca ai vorbit cu distinsa interpreta???? Ma surprinde ca te-a sunat fara sa-ti viziteze blogul!!!! Atunci de ce te-a sunat??? Care a fost motivul????? N-ai scris daca si-a cerut scuze pentru reactia negativa de acum cateva saptamani care te-a intristat atat de mult, gest cu care trebuia sa deschida dialogul telefonic dintre voi si care ar fi fost logic sa-l mentionez !!!!! Cat despre lectiile de viata , daca le-ai primit de la dansa e ok, daca nu....!!! Ar fi mai multe de mentionat dar nu vreau sa te mai intristez. Spor la treaba cu acest blog! Iulia

Anonim spunea...

http://www.revistavip.net/RevistaVIP/Mister_in_jurul_Angelei_Similea/34/

Trimiteți un comentariu

Lasa-ti impresiile aici

Introdu adresa ta de email aici, si vei primi ultimile noutati:

Delivered by FeedBurner